Familie

Op deze website schrijf ik het een en ander over mijn familie.

Eerst over Peter.
Peter is mijn man. We zijn namelijk 22 september getrouwd.
Peter en ik hebben elkaar bijna 9 jaar gelkeden voor het eerst ontmoet op vakantie in Frankrijk.
Ik was daar met Manon heen en Peter was daar met een vriend heen.
We waren met een jongere reis mee met de bus. Bij aankomst stond de tent al klaar met complete inrichting.
In de tent naast ons zaten Peter en zijn vriend mark.
Het was een hele leuke vakantie en we hebben erg genoten.
We zijn toen regelmatig met peter en Mark op stap geweest en we hadden toen nog geen relatie.
Eenmaal thuis gekomen heeft Peter me gebeld en met me afgesproken. Zo doende spraken we vaker af en kregen we na en week of drie verkering.
Op onze trouwdag gaan we dus precies 9 jaar met elkaar.
Peter is nu 30 jaar jong en hij werkt in de It sector bij Nationale Nederlanden in Rotterdam. Hij heeft Informatica gestudeerd in Den Haag aan de HBO. Ook heeft hij bijna MIT gestudeerd aan de univeriteit in Delft en die studie heeft hij bijna afgerond.
Peter kan erg goed leren en heeft alle studies makkelijk gedaan.
Peter is ook erg sportief en doet aan korfbal, wielrennen en gaat naar de sportschool. Ook houd hij van skieen en gingen we graag naar Oostenrijk op vakantie op wintersport. Ik kan da nu even niet meer maar als ik nieuwe longen heb gaan we zeker weer samen op wintersport.
Peter heeft ook een vader en moeder die Kees en Els heten. Ook heeft hij een broertje die Martijn heet en getrouwd is met Brenda. Martijn is ook erg sportief. Hij is 28 jaar oud en woont hier ook in de buurt.

Ik heb een vader, moeder een twee zussen.

Mijn vader heet Jos en is getrouwd met mijn moeder Truus.
Mijn vader is van beroep Brandweerman geweest in Amsterdam. Daar heeft hij 32 jaar gewerkt in de 24 uurs dienst. Hij heeft ook de opleiding Brand Meester gedaan en was de laatste tien jaar Brand meester. Mijn vader houd van skieen en wandelen en fietsen en gewoon lekker genieten van het leven.
Mijn moeder is telefooniste receptioniste geweest bij een verffabriek in het dorp waar we vroeger woonde.
Ze houd o.a. van skien, fietsen, wandelen en winkelen. Op de camping in Oostenrijk en in de Flat in Almere vermaken ze zich prima.

Foto van mama en mij.

Foto van papa.

Mijn Tweelingzus Manon kwam drie kwartier later ter wereld als mij. Vanaf kleins af aan hebben we altijd samen lol en kunnen het erg goed vinden met elkaar. Natuurlijk hadden we als kind wel eens ruzie met spelletjes doen, maar dat is normaal tussen zusjes.
We houden van veel de zelfde dingen zoals hetzelfde soort eten en bezigheden zoals winkelen en sporten. manon is erg sportief en houd erg van skieen en gaat naar de sportschool. Manon heeft in het verleden ook nog vele andere sporten gedaan maar omdat ook har longfunctie niet heel hoog meer is lukt niet alles meer. Dingen zoals surfen en karate zijn te zwaar geworden.
Manon heeft net als ik ook CF en diabetes en alle darmproblemen.
We lijken qua ziektebeeld erg op elkaar, alleen haar longen zijn nog een stuk minder ziek.
We krijgen meestal de zelfde medicijnen en hebben daar ook de zelfde bijwerkingen van.
Manon woont in haarlem samen met haar vriend Ramon die ze al 10 jaar kent. ook wonen haar twee katten Pumba en Minoes bij hun. Ze wonen in een leuke eengezinswoning in Haarlem noord.
Manon is van beroep schoonheids specialiste en doet er nog vele dingen bij. Ze doet ook pedicure, voetreflex en sinds kort geeft ze ook Hot stone massages. Die zijn erg lekker en zeker een aanrader als je zere ademhalingsspieren hebt.
Haarlem is nogal een leuke winkelstad dus als het even lukt dan is het erg leuk om daar samen met manon te winkelen.

Foto van Manon, Ramon,Stefanie en Jeroen samen met Peter en mij.

Stefanie is mijn oudste zus en zij woont samen met haar man Jeroen en twee dochters in Almere.
Vanaf kleins af aan Stefanie altijd heel zorgzaam en lief voor ons tweelingzusjes geweest. Regelmatig krijg ik nog zeer goede adviezen en vitamine pillen om maar niet zieker te worden.
Mijn zus is van beroep fysiotherapeute en heeft ons altijd aangemoedigd om te sporten en conditie te houden. Op het moment volgt ze een studie accapunctuur en dat is ook reuze interressant.
Jeroen de man van Stefanie is ook fysiotherapeut en Manueel therapeut en hij werkt bij Defentie.
Mijn nichtjes zijn Fleur van 8 jaar oud en Maressa van 4 jaar oud. Ze zijn erg lief en ze waren de mooiste bruidsmeisjes op mijn trouwdag.
Fleur is erg slim en sportief. Ze is net 8 en gaat nu al naar groep 5 en ze kan al bijna alle tafels. Ook kan ze erg goed zwemmen en skieen en ze zit op hockey.
Maressa is net 4 en houd van poppen en kan al erg goed zelf spelen met een poppenhuis. Ook Maressa heeft afgelopen winter geskiet en dat ging al erg goed. Ze kan al van de blauwe piste af samen met haar papa en mama.

Foto van Fleur en maressa.

We hebben ook nog twee grasparkieten. De oudste is nu 5 en heet Jip en is geel/grijs van kleur. Hij praat niet is erg eigenwijs en heel soms wil die nog op je hand zitten maar echt tam kan je dat niet noemen.
De ander parkiet is pas 12 maanden oud en heet Nemo. Hij is een geel/ groene gewone grasparkiet die ook niet tam is en niet praat. Hij heeft er geen zin in en we hebben vanalles geprobeerd om hem tam te maken, maar als het beestje niet wil dan lukt het niet. Wel is die erg lief en heel speels en ondernemend. Ze mogen regelmatig los vliegen, maar spelen in de kooi is ook goed. Ze houden van schommelen en hun speelgoed met belletjes.
Na mijn longtransplantatie moeten de vogels weg en we zijn nu bezig om nieuwe bazen voor ze te zoeken. Best moeilijk hoor want het zal dan wel stil in huis worden.