Rustige dagen.

Vandaag had ik net als gisteren een rustige dag. Vanmorgen werd mijn grote zuurstofvat weer gevuld want die was na drie weken leeggelopen.
Eigenlijk heb ik wat last van het afbouwen van de prednison. Op dinsdag had ik de laatste prednison pil en ik voel dat ik nog weinig energie heb en mijn grote eetlust is ook wat minder.
Ik ben snel moe en voel me nog niet erg lekker, maar hopelijk zal dit volgende week beter zijn.
Peter en ik zijn vanavond nog even naar het grote winkelcentrum geweest. Peter was om 18.00 uur thuis en toen zijn we gelijk gegaan. De rolstoel mee en ik heb me lekker laten rollen langs alle winkels. We hadden een autoradio gezien bij de kijkshop, maar hebben hem niet gekocht omdat we een beetje twijfelde of we wel een andere nodig hadden en hij had wel erg veel kleine onhandige knopjes.
Ik had geen zin om kleding te shoppen. Het enige wat ik heb gekocht zijn sokken van de hema. Soms moet je wel eens het een en ander vernieuwen en nu heb ik vrolijke gekleurde sokken gekocht met strepen en ruiten.
De hele dag heb ik last van hoofdpijn en ook tijdens het winkelen, waarvan het is weet ik niet, maar daardoor hebben we niet zo lang gewinkeld.
Peter is ook niet helemaal fit en we zijn alletwee een klein beetje verkouden en ik denk dat we een virusje te pakken hebben.
Ik heb dus een zeer rustig aan gedaan vandaag. Morgen wordt ook een rustige dag en ik weet nog niet wat ik ga doen. Maar ik verzin wel iets leuks en vermaak me wel.
tot schrijfs.


One Response to “Rustige dagen.”

  1. Tamara Says:

    Heey Pascale! Echt mooie deze vernieuwde site! heeeel super gedaan:) Maar nou kan ik tenminste je sitenaam ook onthouden;)

    beterschap met die vier russen!!

    -x- Tamara

Leave a Reply