Verjaardag bij Manon.

Gisteren waren we niet al te laat op. We hadden eerst een uitgebreid ontbijt met bakbroodjes uit de oven en allerlei lekkere beleg erop. Gewoon een zondags ontbijt.
NA HETONtbijt ben ik de spullen klaar gaan maken die we mee moesten nemen naar Manon. Peter heeft nog een laatse likje verf op een stukje raamkozijn gedaan en toen was alles af. De buitenboel boven geschilderd. Het ziet er erg netjes en mooi uit en we hoeven de komende jaren ons geen zorgen te maken om ons houtwerk bij de kozijnen.
Rond een uur reden we naar manon toe in haarlem. We waren er drie kwartier later en het was gelijk gezellig. Ik had o.a. twee appeltaarten mee en die waren zo op. Ook smaakte Manon haar chocolade taart erg lekker. Ik had aan Manon een boek kado gedaan. Ik heb van Manon twee hele mooie riemen gehad. Je kent ze wel van die 0nwijs stoere. Ik had hem de hele dag om vandaag en volgens mij stond het erg gaaf.
We hadden voor papa en mama een goede kaasschaaf meegenomen en nu maar hopen dat die het wel goed doet. Voor Fleurtje en Maressa hadden we spelletjes mee genomen omdat ze zo lief waren om bruidsmeisjes te zijn bij ons trouwen. Voor Maressa van vier hadden we een soort sesamstraat ernie pim pam pet gekocht. Voor Fleur een soort kaartspel met de doelstelling een soep maken. Dus kaartjes met ingredienten erop, maar ook een aantal pest kaarten zoals een rode peper zodat alsnog de soep verpest kan worden.
Daarnaast hadden we ook nog een soort familiespel gegeven dat de betoverde doolhof heet en erg verslavend is als je het vaak speelt. het spel is een gezinds gezeldschap spel en hopelijk vinden ze het een leuk spel. Ik heb het in het verleden vaak met mede patienten in t ziekenhuis gespeeld en dat vond ik toen erg leuk.
Manon had op haar verjaardag erg veel lekkers gehaald. Er waren heerlijke franse kaasjes, tapanade, en file american voor op toast en stokbrood. Ook had de moeder van Ramon een lekkere eiersalade gemaakt en was er ook nog stukjes paling en tonijn met dipsaus. Het was allemaal prima verzorgd. Ik heb heerlijk met iedereen bij gekletst en ook de trouwfoto’s laten zien. Het was gewoon en hele gezellige middag.
Ook was Corinn er met kleine Tim. Het is echt een schatje en hij kan al goed lopen en woordjes nazeggen. heel leuk allemaal.
Rond 6 uur gingen mijn ouders en mijn zus stefanie en man en kinderen naar huis. Peter en ik zijn een kwartiertje later naar huis gegaan. Ik was een beetje moe en had zin om thuis te avondeten. We hebben nasi met sateh gehaald en dt smaakte prima. Vooral dat je geen afwas hebt is erg lekker. Gewoon de lege bakkies in de vuilnisbak en de bordjes in de vaatwasser.
In de avond ben ik in bad geweest en hebben we de serie 24 gezien. Daarna zijn we gaan slapen.


Leave a Reply