Safari cheffen.

Ik ben weer een weekend thuis en heb een leuke week gehad. Vorige week was ik iets benauwder en nu gaat het weer iets beter en ik denk dat die prednison kuur heeft geholpen. Inmiddels ben ik al weer afgebouwd tot 10 mg en gaat het best lekker.

Afgelopen week was een leuke week. Op maandag waren mijn ouders gezellig bij me, maar ik had wel heel slecht geblazen omdat ik eind middag moest en al veel te moe was om nog lekker te kunnen longfunctie blazen. Op dinsdag kwam Manon en was het mooi weer en zijn we even naar buiten geweest en heeft Manon mijn rug los gemasseerd. Op woensdag kwam Hennie en hebben we een heerlijk ijsje buiten gegeten en heb ik een mooi luisterboek gehad die ik heerlijk ga beluisteren. Ik wordt toch zo verwend met allerlei kadootjes. In de avond kwamen Mark en Marie jose op de koffie.

Op donderdag kwamen mijn ouders en Manon en zijn Manon en ik eerst van 1 tot 2 uur in de middag buiten geweest en daarna weer op mijn kamer gezeten en het radio 1 intervieuw van Hennie geluisterd. In de Middag kwamen mijn ouders en zijn we nog even naar de kinderboerderij gegaan en daarna hebben we nog een ijsje gehaald en buiten opgegeten. Toen was het zo al weer vrijdag en kwam Peter me op 2 uur ophalen.

Manon had op woensdag voor me gewinkeld en 4 hele mooie en leuke broeken voor me gekocht. Ik had weer een maat groter en mijn andere broeken weden weer wat strakker. Het zijn ook wat meer zomerbroeken die ik heerlijk aan kan met dit weer. Ik heb een mooie driekwart lichte creme kleurige broek en ook zoeites in het groen en heel stoer. Okk een mooie driekwart spijkerbroek die ik nu aan heb en een mooie linnen broek met een streepje die wat netter is en ook heel leuk staat. Ik ben erg blij met die broeken en ben blij dat Manon voor me heeft gewinkeld. Op het moment is ze in Amsterdam op de Albert Cuyp en als ze nog iets ziet neemt ze dat ook voor me mee. Zelf winkelen lukt niet meer, maar dan is het wel heel fijn als Manon of anderen dat voor me doen.

Ook al ben ik nu heel ziek, ik probeer er elke dag nog een beetje leuk uit te zien en dan voel ik me ook wat beter. Ik zal niet zo snel de hele dag in pyama rondlopen.

Op vrijdag middag was ik dus weer lekker thuis en was het erg mooi weer. Ik heb met bikini in de tuin gezeten en wel in de schaduw onder de parasol want anders verbrand ik te veel. We hebben heerlijk buiten gezeten. Peter heeft boodschappen gedaan en in de avond hebben we ge BBQ et op de safari chef.

Een safari chef is een soort grote brander pit op een butagasje waarop je dan verschilende onderdelen kan doen zoals, een rooster om te bbq en, een platte plaat een ribbelplaat en een wok. Gisteren hadden we de ribbelplaat op de kipsateh op de roosteren. We hadden er ook lekker stokbrood bij met salade en andere lekkere dingetjes. Els (Peter zijn moeder) heeft ook gezellig mee gegeten. Ik heb van Els nog een tasje gehad voor mijn tweede telefoon een hele mooie rode met extra handig ritsje.

Na het eten hebben we koffie gedronken en darna moest Els nog even naar de verjaardag van Peter zijn oom. Peter en ik hebben lekker de hele avond TV gekeken en zijn rond 11 uur lekker gaan slapen. We waren best moe.

Nu is het zaterdag en was het eerst bewolkt, maar nu schijnt de zon weer vollop en gaan we lekker weer in de tuin zitten.

Later schrijf ik meer.

2 Responses to “Safari cheffen.”

 1. sandy Says:

  hoi pascale,
  fijn dat je weer even thuis kunt zijn. geniet er maar lekker van. hopelijk blijft het lekker weer en kun je veel in de tuin zitten. wij gaan volgende week naar een huisje en zullen aan je denken. hoop dat je snel een oproep krijgt. Sterkte!
  groeten van arjan en sandy

 2. Jose Says:

  Hoi Pascale,

  Fijn dat je het weekend weer thuis bent.Lekker van het mooie weer genieten in je tuin.En ook nog in je bikini, dat zie ik nog niet zo gauw gebeuren op het grasveld voor het ziekenhuis. Geniet er maar goed van!
  Groetjes,José

Leave a Reply