De Dominee

Ik had vanmorgen al het een en ander geschreven, maar ik schrijf nu even verder. Rond een uur of half twee ontdekte ik dat koekiemonster bij ons thuis bijna alle koekjes had opgegeten en aangezien we de dominee op de thee zouden krijgen om half drie moest ik nog even naar de supermarkt om nieuwe koekjes te kopen. Ook heb ik gelijk avondeten gehaald en nog wat kleine boodschappen.
Ik had ook gelijk de DVD terug gebracht. Ik was binnen 20 minuten weer terug en ben toen lekker in de tuin gaan zitten. Om 2 uur kwam Peter en hebbe we middag gegeten en hadden we een heerlijk harinkje op brood en een boterham met hagelslag.
Om half drie kwam inderdad de dominee en we hebben gevraagd of hij ons wil trouwen op het landgoed waar de ambtenaar van de burgelijke stand ons eerst trouwd. De Dominee zal deze ceremonie in ongeveer een kwartier doen anders wordt het een beetje zwaar voor mij.
We hebben een nieuwe afspraak staan zodat we het ee en ander in detail nog gaan bespreken over hoe en wat we willen.
Verder hebben we eigenlijk gezellig kennis gemaakt en verteld hoe we elkaar bijna 9 jaar geleden hebben ontmoet.
Nadat leuke gesprek ging hij weer weg en zijn Peter en ik nog even op stap geweest. eerst zij we naar wateringen gegaan om een soort kerk overschrijving te doen vanaf wateringen naar Rijswijk. Daarna even langs het postkantoor om een postdoos te halen omdat we een pakketje naar Martijn gaan sturen en in zo een doos kan nogal wat.
Daarna zijn we even langs huis gereden want ik had weer even een toilet nodig omdat ik aan de race ben.
Vanaf daar zijn we naar de Mediamarkt gegaan en heeft Peter een nieuwe DVD brander gekocht omdat de vorige het niet meer deed en waarschijnlijk niet meer te maken is.
We gingen daarna gelijk even nog langs bij Kees en Els waar ik een heel groot glas sinassappelsap omgooi over de vloerbedekking. Stom van me hoor, ik voel me best een kluns. Peter en zijn ouders met flink wat keukenrol aan de slag om de boel op te deppen en schoon te maken. Ze zijn er een tijd mee bezig geweest. gelukkig ging het er wel uit en hebben ze geen wit tapijt.
Daarna zijn we naar huis gegaan en heb ik kip kerrie gemaakt en Peter had inmiddels die DVD brander al geinstalleerd en getest.
We hebben lekker gegeten en daaarna zat ik er vol en was ik ook beanauwd ervan. Ik had dus even een combivent spray nodig en toen ging het beter.
Daarna hebben we op de bank een gehuurde DVD gekeken. Oceans 12. Het was niet zo een goede film, maar toch leuk om gezien te hebben. Gisteren was de DVD spanender. Ik heb net de rest gesprayed en nog flink wat clean prep gedronken. Ik heb er nu weer een heel vol gevoel van en ik voel zelfs dat ik een volle darm heb op mijn rug, kan dat, ja dat kan.
Hopelijk gaat het morgen beter met mijn buik.
Ik ga nu zo slapen want ik ben erg moe.
Morgen wordt weer een leuke dag.


Leave a Reply