Kratjes.

Vanmorgen toen ik wakker werd voelde ik me nietzo lekker. Ik ben tot 9 uur blijven liggen en hoopte na het opstaan me wat beter te gaan voelen. Ik ben eerst maar gaan sprayen en computeren. Daarna heb ik gedouched en ontbeten. Na een tijdje begon ik me weer beter te voelen. Ik had een kleine ochtend dip. Na de dip ben ik de vuilnisbakken gaan buitenzetten. Ik heb eerst nog een grote spin verjaagd en even goed gekeken of er niet nog een zat onder het handvat van de klikkobakken. We hebben namelijk twee bakken een donkergroene voor gewoon afval en een lichtgroene voor tuinafval.
De zon scheen al een beetje en het was best lekker weer. Ik ben toen nog even een was opgevouwen en ik had geen strijk gedaan. Er is dan zo weinig dat ik dat wel een andere keer doe.
In de morgen had ik ook de gifts besteld die de mensen mee mogen nemen als ze naar huis gaan vanaf onze Bruiloft.
In de middag ben ik naar het zonnebankcentrum gereden en heb heerlijk 12 minuten gezond in zo een felverlicht tosti apparaat. De lampen worden altijd lekker warm en ik ben weer een klein tintje bruiner.
Toen ik klaar was met zonnen werd mijn bloedsuiker een beetje laag dus ben ik vanaf het zonnecentrum naar de ijswinkel gegaan en heb mezelf verwent met een heerlijkschepijsje. Ik had twee bolletjes in de smaken Peer en Mango. Was erg lekker maar volgende keer probeer ik toch weer een andere smaak ijs.
Vanaf de ijswinkel ben ik de klokkenwinkel in gegaan om een aantal klokken te bekijken. We mogen namelijk van Oma van Veen een mooie klok uitzoeken. Ik zag al een aantal mooie en ik kan vast niet kiezen. Gelukkig gaan Peter en ik ook komende weken samen een keer bij de klokkenwinkel kijken.
Toen ik terugliep naar de auto liep ik langs wat vuilnis. Daar stonden drie vuilniszakken en 5 mooie houten plantenkratjes. Twee ervan waren er stuk, maar de andere drie heb ik mee genomen. Eerst natuurlijk even de auto gehaald en ingeladen. Ik voelde me erg asociaal hoor maar het zijn hele hippe houten kratejes met letters erop en die staan nu heel leuk in mijn tuin met plantjes erop.
Peter vond ze ook leuk. Ik ga nog wel wat potjes en plantjes ervoor op kopen, maar daar had ik vanmiddag geen puf meer voor.

Aan het eind van de middag wilde ik nog even een DVD kijken, maar kreeg het een en ander niet aan de praat. Wel geluid en geen beeld, je kent het wel. Ik dacht gelijk skartkabel. Maar dat was het probleem niet. Peter had een ander kabeltje eruit gehaald waarom het spul het niet deed.
Ik ben dus toen in mijn website een deel van mijn biografie gaan typen. Hier moeten nog foto’s bij en ik vraag aan Els of ik die bij haar mag inscannen. Gewoon baby en kleuterfoto’s .
Onder het typen was de tijd snel gegaan en ben ik gaan koken. We hebben spaghetti gegeten en smaakte best lekker. Peter ging namelijk daarna met Hein naar de sportschool. Mijn jerommeke wordt breed en gespierd en dat staat hem goed. Ik had geen puf om mee te gaan, wilde wel maar heb morgen een drukke dag. Nu ben ik meer uitgerust morgen en dan lukkken alle plannen. Morgen komt Manon hier want we gaan samen bruids make up kopen en Manon moet longfunctie blazen en op controle bij onze longarts.
Ik ga hem dan ook maar even melden dat ik me gammel voel, meer hoest en toch best wel benauwd ben, en dat die pseudomonas beesten weer flink aan het groeien zijn in die longen. Eigenlijk heb ik weer een infuuskuur nodig met Tacozyn en dat is het enige wat me helpt. Ik bespreek het morgen wel met de longarts.
Ik ga zo naar bed. Tot schrijfs.

Leave a Reply