Bruidschoenen.

Vandaag had ik een fantatstische dag. Vanmorgen was ik al vroeg op en heb samen met peter thee gedronken en net toen Peter weg ging naar zijn werk kwam de zuurstof leverancier om mijn zuurstof tank te vullen. Die was vandaag extra vroeg en dat vond ik niet erg. Toen die weg was heb ik ontbeten. Daarna ben ik gaan sprayen en douchen. Ook heb ik nog wat strijk gedaan. Ik ben de laatste tijd in de morgen wat fitter en dat is heerlijk. Nu begint mijn dag wat vroeger en dan heb je meer leuke dag. Om 11 uur kwam Manon en hebben we eerst lekker in de tuin gezeten. Daar hebben thee gedronken en zijn mijn teennagels weer mooi roze gelakt. Manon vond ons nieuwe kleed en de nieuwe trapbekleding ook erg mooi. Manon zelf had ook een mooie rok aan en leuk truitje erop.
Daarna zijn we met mijn auto naar de Laan van Meerdervoort gereden waar een grote bruidswinkel is die de het bruidspaleis heet. Daar konden we voor de deur parkeren en hebben we bij alle schoenen gekeken. Ze hadden er best veel. Het eerst paar was leuk, maar maat 36 was te groot en de schoen zat niet goed. Een ander leuk paar was wel perfect. Het zijn die ook dus geworden. Deze maat 36 pastte wel gewoon. Ik heb dus onwijs mooie bruidschoenen gekocht en ik denk dat ik die ook nog gewoon kan dragen, ze zijn wel heel chique (schrijf je dat zo?). Ik ben er erg blij mee. In die winkel waren ook een aantal andere vrouwen buidsjurken aan het passen en kopen en dat was best leuk om te zien. Ik vond mijn jurk toch veel mooier dan al die andere die daar hingen. Waarschijnlijk heb ik niet eens alles gezien, maar ik ben blij dat ik al een jurk heb.
Na het kpen van mijn schoenen zijn we naar de binnenstad gereden. Daar hebben we even rondgereden wanr de gewone route was afgesloten. Uiteindelijk vonden we een mooi invalide parkeerplek bij het noordeinde. Vanaf daar zijn we naar het gouden hoofd gelopen en hebben we eerst even wat gegeten en gedronken op terrasje. het was erreg lekker weer en we waren wel toe aan wat eten en drinken. We aten alletwee en pistoletje eiersalade met tomaat en groene peper. Dat smaakte best lekker.
Daarna zijn we naar de grote lady en heren Sting winkel geweest. meestal slaag ik hier goed omdat veel kleding zulke leuke gezellige kleuren hebben. We keken in alle rekken en vonden van alles. Ik heb een aantal shirtjes, jasjes en rokken aan gehad. Uiteindelijk heb ik een leuke rok gekocht. Het is een lange hippe in de kleur donkergroen. Toen ben ik voor peter nog even op de mannen afdeling geweest. Ik heb daar vanalles bekeken en vond uiteindelijk een mooi overhemd. Knalrood met gezellige letters erop en gewoon een hip model. Manon heeft een leuke zwembroek gekocht voor ramon. We gingen afrekenen en darna weer richting auto. We besloten op de terugweg om half vijf om mar niet via de A12 terug te gaan, maar binnendoor door de stad en dat was een goed idee omdat het niet al te druk was. We moesten wel even zoeken en waren op sommige punten een pietsie verdwaald of fout gereden, maar uiteindelijk kwamen we goed thuis. Thuis hebben we eerst even alles bekeken en de jurk bij de schoenengehouden. Het passt allemaal perfect bij elkaar. Daarna hebben we avond gegeten. We aten mijn zelfgemaakte tomaten soep die ik zelf erg lekker vond, hij was ietwat pittig omdat ik er madam janet peper in had gedaan wat er goed in past en het lekker net wat pittiger maakt.
Daarbij hadden we bruine bakbroodjes met beleg.
Na het eten moest manon weer naar huis om daar om 20.00 uur nog te moeten sporten bij haar fysio. Ze was om tien voor acht thuis en kon ze optijd daar zijn. Peter ging een stuk wielrennen met Hein en ze zijn naar leiden gefietst. Peter heeft 50 km gefietst en dat is zeer veel vind ik voor een avondje, knap hoor. Net belde manon gezellig dat ze het ook een leuke dag vond en Ramon de zwembroek de pijpjes te lang waren en de maat niet goed was, dus die kan ze terug brengen. Ik typ nog even de dag af en dan ga ik nog even naar beneden naar Peter die op de bank zit bveneden. Ook gaan we zo slapen want ik ben best moe.
Morgen schrijf ik weer hoed de dag was. Maar vandaag was een topdag. Mijn bloedsuikers goed, longen gingen goed en het was erg lekker weer en we zijn erg goed geslaagd voor bruidschoenen en een rok.
Tot schrijfs en hopelijk wordt het morgen ook zo een zonnige dag.


One Response to “Bruidschoenen.”

  1. Annette Says:

    Hi Pascale,
    jij bent echt lekker bezig! Klinkt allemaal reuze gezellig en wat fijn dat je mooie schoenen hebt gevonden. Bij mij heeft gisteren de high tea plaatsgevonden waar ik zo naar had uitgekeken. Was erg geslaagd. Fijne dag nog! Groeten van Annette

Leave a Reply