Dertig graden en zon.

Het is nu dinsdagmorgen en ik schrijf over gisteren.
Gistermorgen was peter al om iets voor zessen de deur uit, net als vanmorgen. Dan is hij al om 7 uur op kantoor en dan komt hij om 5 uur lekker naar huis en dan kunnen we gewoon om 6 uur eten en hebben we nog een lange avond.
Ik heb nog even thee gedronken met Peter en daarna een liter klean prep( laxeer tegen darmverstoppingen) klaargemaakt en in een bidon gedaan met wat limonade siroop. Ik had dus al vroeg een liter klean prep op. Ik had het alleen iets te zoet gemaakt en vond ik het niet zo lekker smaken.
Ik had zondagavond echt het gevoel alsof mijn darmen weer vastliepen en de zooi er niet doorheen wilde gaan. In de loop van de middag en avond kwam er een hoop los en nu moet ik ook nog even flink naar toilet rennen, maar het voelt erg fijn om niet zo verstopt te zijn.
In de morgen heb ik een was erin gedaan en wat gecomputerd. Het was nog niet zo superzonnig en er was wat sluierbewolking, mar ik liep wel al in bikini omdat het wel erg warm was. Toen brak de zon door en werdt het echt heet. De parasol uit gezet en lekker in de schaduw zitten aquarellen. Ik heb nog meer klaprozen en vlinders geschilderd bij de ene grote klaproos. Ik ben er nog niet klaar mee omdat ik de kleinere klaproosjes nog iets paarser wil dus daar moet nog een kleurtje bij.
Rond half twee ben ik even met de auto naar het winkelcentrum gereden om een aantal dingen te doen. Eerst ben ik naar de brillenwinkel pearl gegaan waar ze weer aanbiedingen hadden en ik wilde toch even kijken. Ik had daar wel een leuke bril gezien diem ik woensdag even aan Peter ga laten zien. De andere bril die ik had gezien bij de brillenwinkel in Wateringen vond ik mooier, maar die was wel 5 keer zo duur. AAn de andere kant koop je wel een stukje mer kwaliteit waardoor en betere bril veel langer mee gaat. Ik ben er nog niet helemaal uit wat ik wil. Ik wilde voor Peter nog wat wit ondergoed en witte t shirts kopen bij de WE. Dat is gelukt alleen hadden ze bij de witte T shirts geen twee maten L, en heb ik een XL gekocht en een L. Daarna ben ik even naar de ANWB winkel gegaan om een fietsroute kaart van zuid limburg te halen. Ze hadden hele nieuwe kaarten, maar niet van zuid limburg nog. Die krijgen ze nog binnen. Ik wilde liever een nieuwe kaart omdat daar dan meer recentere dingen opstaan. Ik heb dus geen kaart meegenomen bij de ANWB. Daarna ben ik nog even wezen kijken voor afritsbroek voor Peter, maar die heb ik niet gevonden, maar ook niet overal gekeken. Toen werdt ik best al moe omdat ik al een stuk gelopen had en door de hitte denk ik. In een leuk winkeltje zag ik nog een hele leuke witte rok, maar ze hadden daar geen pin, dus moest ik eerst naar de pinautomaat lopen die niet echt dichtbij was en dan weer terug. Nou daar was ik te moe voor dus die rok haal ik een andere keer op. Hij was maar 19 euro en echt heel mooi.
Richting de auto kwam ik langs de supermarkt AH en moest nog even gehakt en champignons hebben voor het avondeten.
Ik ben daarna weer erg moe naar huis gereden en eenmaal thuis weer in de tuin gezond. Ook heb ik mijn rubberopblaasboot gevuld met water en heb daar lekker in gelegen. het water wat ik erin had gedaan was niet superkoud, maar wel lekker. Ik ben de rest van de middag best moe geweest en heb niet veel meer gedaan dan gelezen. Peter was al vroeg thuis en we hebben pasta gegeten. In de avond was het nog zulk lekker weer dat we de hele verdere avond in de tuin hebben gezeten. Peter en ik hadden allebei en goed boek en daarbij lekker thee gedronken en genoten van de warme zomeravond.
Vannacht heb ik goed geslapen, alleen was ik vanmorgen erg vroeg wakker en na een uur woelen in bed ben ik maar gaan sprayen en typen. Ik ga zo nog even proberen te slapen, anders ben ik vanmiddag zo moe.
Vanavond schrijf ik weer.


Leave a Reply