Laminaat leggen.

Vanmorgen om 8 uur waren we al op en hebben gezellig samen ontbeten. Peter zou Laminaat gaan leggen bij Mark en Marie-Jose in hun nieuwe huis. Ze kwamen hem om negen uur halen.
Ik ben daarna gaan douchen en sprayen. Ik had geen haast maar wilde wel nog even boodschappen doen.
Rond 11 uur was ik in de supermarkt en heb wat gekocht aan voedsel voor het weekend.
Toen ik net uit de auto stapte merkte ik dat ik per ongeluk de lege zuurstof tank mee had en niet de volle en was dat ding dus leeg. Ik ben dus maar even zonder zuurstof op boodschappen gaan doen. Het gaat best wel maar is wel stukkie zwaarder in de benen en met meer gehijg enzo.
Na het supermarkt bezoek gelijk weer naar huis en thuis nog even alles uitgepakt en in de koelkast gelegd.
Daarna ben ik met volle tank naar het huis van Mark en Marie Jose gereden en daar hebben heerlijk met zijn allen gelunched. Marie-Jose had lekkere broodjes met een worstje en mosterd erop. Ook was er vollop te drinken en te eten aan koek en minireepjes.
Peter en Mark hebben vandaag de gehele woonkamer en een stukje gang gelaminaat wat erg leuk was om te doen. Ze hebben het er ook erg netjes in gelegd. Het staat erg mooi en we hebben er ook wat foto’s van gemaakt. Aan het begin van de middag zijn Marie-Jose en ik nog even naar de Gamma geweest en heeft MJ o.a. een kunnstof opvangbak gekocht voor onder de wasmachine. Ik heb zo een ding ook en dat is tegen als je wasmachine ineens mocht gaan lekken. Gelukkig bij ons nog nooit gebeurt, toch wel veilig idee zo een opvangbak.
Na de Gamma zijn we weer terug gereden en hebben we nog wat ondervloer in de gang gelegd en gekeken hoe de heren aan het puzzelen waren met de moeilijke laminaat hoeken neerleggen. Het was een grote klus, maar wel erg leuk om te doen. Rond half 7 reden we terug en is Peter erg moe op de bank gaan zitten. Ik ben gelijk gaan koken en daarna zijn we lekker gaan eten. Na het eten hebben we naat Talpa gekeken dat een nieuwe TV zender is. Op Talpa zenden ze nu uit welke programma’s er komende tijd allemaal gaan komen. We zien wel, sommige zien er wel leuk uit. Ik ben nu even aan het sprayen en aan het typen en ben ook al best moe.
Ik voel me vandaag wel al beter als gisteren en heb nu voornamelijk moeie benen. Emotioneel gaat het vandaag ook een stuk beter. Geen al te veel last van stemmingswisselingen door de prednisolon.
Komende dagen heb ik veel leuke klusjes te doen en daar zie ik naar uit. Morgen gaan Peter en ik naar de sportschool. In de middag krijgen we bezoek. Maandag dan weer verder met regelen van de trouw kaartjes, foto’s netjes inplakken, aquarel eindelijk eens afmaken. Website bijwerken en dat soort nog meer leuke dingen.
Ik hoop alleen wel dat het goed blijft gaan met mijn longen ik ben best al benieuwd of ik nu weer benauwder wordt als ik van de prednisolon kuur af ben. Ik heb dan nog wel Dexamethason en hopen dat dit genoeg zal zijn.
Mijn spray is op en morgen schrijf ik weer.

Leave a Reply