Delft

Tourist in DelftVandaag hebben we eerst lekker uitgerust. Aan het eind van de middag wilde we er toch even op uit en zijn we naar Delft gereden. We hebben rond de Nieuwe Kerk een beetje de toerist uitgehangen met onze camera.

Zoals jullie zien zijn er nu af en toe wat foto’s die mijn website gezellig maken. In delft hebben we ook nog even in de grote kerk op het plein rondgelopen en een stukje cultuur en geschiedenis van Delft bekeken. Er was ook nog een rommelmarkt en daar zijn we natuurlijk ook nog even overheen gelopen. daar hebben we gelijk wat leuks gekocht, maar wat dat is schrijf ik niet want het is een kadootje voor mijn ouders omdat ze verhuisd zijn.
Daarna hebben we nog wat leuke foto’s in het centrum van Delft gemaakt en toen waren we toe aan warme chocolademelk met een portie poffertjes.
Eigenlijk was het reuze gezellig. Daarna zijn we naar huis gegaan en heb ik kip kerrie gemaakt en hebben we heerlijk gegeten. Peter heeft daarna de foto’s op de computer gezet en gingen we nog een filmpje kijken. Ook kwam Peter zijn moeder nog even langs en hebben we even koffie gedronken. Daarna de film afgekeken. Het was een spannende en die heette Colleteral met Tom cruise.
De film was pas laat afgelopen en daarna moest ik nog even sprayen en toen snel slapen.


Leave a Reply