Poppenkleertjes

Gisteren heb ik een beetje te veel gedaan en was dus in de avond erg moe.
In de morgen heb ik het een en ander aan huishoudelijk werk gedaan in huis. In de loop van de morgen hoorde ik dat het toch niet zo goed uitkwam als Peter en ik ’s avonds naar de camping van zijn ouders zijn gaan omdat zijn ouders al visite hadden. Dat ging dus niet door en toen heeft Peter ook afgesproken om woensdagavond te gaan wielrennen met Hein. Dus dan kunnen we ook niet op woensdag op bezoek op de camping.
In eerste instantie had ik zoiets van energie besparen als we in de avond nog weg moesten, maar nu we niet gingen ben ik op stap gegaan.
Eerst heb ik een paar foto’s gemaakt van lokaties waar we onze trouwfoto’s kunnen maken. Ik ben gewoon alvast op zoek gegaan in de buurt naar leuke mooie plekjes. Maar heb nog niet alles gehad omdat ik ook nog wat anders te doen had. Aankomende week vieren mijn nichtjes Maressa en Fleur dat ze jarig zijn en ik ben op kado jacht geweest voor ze. Fleur wordt al 8 en Maressa wordt 4.
Voor Fleur heb ik al een leuk kadootje en voor Maressa ben ik op poppenkleertjes jacht geweest en dat is nog best moeilijk.
Eerst naar Wateringen en daar bij de speelgoedwinkel gekeken en darna bij de blokker, maar niets van de goede maat poppenkleertjes.
Wel een rol inpakpapier gekocht en een nieuwe leuke metalen aanrecht afvalemmertje zo een kleintje.
Toen met de auto naar het grote winkelcentrum gereden en daar naar de speelgoedwinkel waar ze ook geen leuke goede poppenkleertjes hadden. Toen daar naar de trekpleister en het kruidvat gegaan waar ze wel de goede hadden. Ook nog bij de speelgoedafdeling van blokker een poppenkleertje gekocht. Zo ik ben dus gisteren helemaal geslaagd voor alle kadootjes. Ik moet ze alleen nog even inpakken.
Daarna nog even nasi kruiden en groenten gehaald en in de avond lekkere nasi gemaakt.
In de avond hebben we een grote wandeling gemaakt naar de stenen brug waar ik foto’s van heb gemaakt en dat was erg gezellig. Ik was in de rolstoel omdat na al mijn drukke geloop van die middag wel erg veel is geweest voor mijn benen. Peter heft me geduwd en dat ging prima en we hebben er ook wel lol mee. Ik beland af en toe in het gras of dan laat ie me los op een schuin stukkje helling zodat ik dan ineen vanzelf naar beneden rol. Daarna nog even TV gekeken en in mijn spannende boek gelezen die ik nu uit heb. Ik vind het altijd jammer als ik een spannend boek uit heb en even geen nieuwe meer heb, maar dat komt wel weer.
Met mij gaat het prima, ik ben lekker fit en voel me goed. Maandag moet ik op controle bij de longarts en ik ben benieuwd wat mijn longfunctie zal zijn en welke medicijnen ik nu weer allemaal wel of juist niet moet innemen.
Ik verwacht geen gekke dingen zoals ziekenhuis opnames enzo.
Vandaag is het woensdag en het regent al de hele morgen. Ik dacht dat het vandaag mooi weer zou worden met zon en 22 graden. Niet dus en dat is niet heel erg alleen zag ik me zelf al in de tuin zitten vandaag.
Ik heb vanmorgen de koelkast schoongemaakt en dat ging best goed en die is nu ook schoon.
Ik ben nog even aan het sprayen en vanavond schrijf ik weer meer.

Leave a Reply