BBQ saus.

Vandaag was weer een leuke dag. De zon scheen heerlijk met een lekkere temperatuur.
Nadat peter vanmorgen om 8 uur naar het werk ging ben ik niet meer in bed gegaan. Ik heb eerst ontbeten en toen verder alle opsta dingen gedaan. Ik heb eerst de was en strijk gedaan en ook twee oude hoofdkussens gewassen. Ze pasten alleen een voor een in de machine. Ze waren erg vies en kwamen weer erg schoon uit de wasmachine.
Ik ben daarna een kaart gaan posten en oud papier in de papierbak gedaan die hier in de buurt staat.
Daarna even middaggegeten en ben weer op stap gegaan. Ik heb routekaartjes opgehaald bij landgoed waar we gaan trouwen en daarna ben ik boodschappen gaan doen. Ik had o.a. wat nieuwe sauzen gekocht voor bij de BBQ en andere lekkere gerechten. Ik vind de Samba saus van calve erg lekker en ik heb er gewoon een aantal gekocht. De meeste waren namelijk net op en toen heb ik nieuwe gekocht. Ze hadden alleen niet de zoete Chili saus.
Verder heb ik nog wat dingen bij de Bruna gekocht, o.a. pstzegels en ook nog even scheergel en mesjes voor Peter bij de drogisterij gekocht.
Daarna weer naar de auto en naar huis. Ik zou dit soort dingen graag lopend willen doen, maar ik kan niet lopen en een volle boodschappentas dragen en dan nog een rugtas met zuurstoftank op mijn rug. Dat lukt me niet meer.
Vandaar dat ik best vaak de auto pak. Ik heb ook nog even getankt, de bezine prijs blijft maar stijgen.
Om half 6 kreeg ik een telefoontje dat morgen de drukkerij de kaartjes klaar heeft. Dan haal ik die gelijk af en dan kunnen we de boel gaan versturen.
In de avond heb ik lekkere spaghetti gemaakt met salade en dat smaakte me goed. Peter is daarna gaan wielrennen met Hein en hij is pas net weer terug. Het was om half 10 al erg donker hier, vandaar dat ik al steeds naar buiten keek of ie er al aankwam. Maar hij is nu al thuis. Het is niet eens laat want het is gewoon weer wat eerder donker aan het worden. Ik heb na het eten nog even met mijn vader aan de telefoon zitten kletsen en dat was erg gezellig.
Daarna heb ik gezellig met Hennie aan de telefoon gezeten, even bijgekletst.
Inmiddels ben ik nu bijna klaar met sprayen en ga ik zo even gezellig bij Peter zitten.
Morgen schrijf ik weer.


One Response to “BBQ saus.”

 1. Bob Kallen Says:

  Hoi Pascale,

  Gaat het goed me je Pancrease HL? Ik heb het al jaren en het werkt bij echt perfect, hoopn dat dat bij jou ook zo is.

  Leuk dat je zo druk bent met je builoftsvoorbereidingen. Voorpret voor zulke dingen is altijd erg leuk. Wanneer ga je precies trouwen?

  Geniet van de zomer die eindelijk begonnen lijkt te zijn.

  Groeten, Bob.

Leave a Reply