Fotograaf

Gistermorgen was ik niet zo fit en heb ik even rustig aan gedaan. Soms heb ik dat gewoon een dagje dat ik me wat meer moe voel. Ik heb wel nog wat klusjes in huis gedaan. Zoals de was gestreken, parkietenkooi schoongemaakt en het zand ververst. De vogels waren er blij mee en je kan aan ze zien dat ze het ook fijn vinden om in een schone kooi te zitten. Daarna heb ik de slaapkamer en woonkamer gestofzogen.
Ook heb ik Peter zijn wielrenkleding gewassen en geprobeert de ketting smeer dat op zijn mouw zit eraf te poetsen, maar dat ging er mooi niet af. Ik ga nog wel even bij de drogist kijken of er een chemisch goedje is waardoor ik smeer uit zijn wielerkleding kan krijgen.
In de middag heb ik gehakt en macaroni gehaald. Ook ben ik even naar het kruidvat gegaan. daar hebben ze namelijk nepbloemen te koop en als je die dan in een vaas doet met echte bladeren uit de tuin dan staat dat heel leuk. Dit is een tip van Hennie. Ik heb dus een aantal roze leuke nepbloemen met echte bladeren in een vaas gedaan en het staat best kleurig.
Verder had ik nog nagellak gekocht en gewone oorbellen die zilverkleurig zijn en rond.
Toen ik thuis kwam heb ik ook nog even de afzuigkap gereinigd. Gewoon met schuurspons, sop en een ontvetter en het was erg nodig dat reinigen. Mijn afzuigkap blinkt weer en doet het weer beter. Ik heb hem niet uit elkaar geschroeft, maar wel de losse onderdelen en buitenkant goed gereinigd.
Daarna ben ik macaroni gaan maken.
Peter kwam om kwart voor 6 thuis en toen hebben we lekker gegeten. Om kwart over zes reden we richting oud Rijswijk waar we een afspraak hadden met de fotografe die onze bruiloft en trouwfoto’s gaat maken.
We hebben een ander trouwalbum gezien dat ze al af had en ook heel mooi was. Peter en ik zijn erg enthousiast en vinden haar foto’s erg mooi.
We hebben al het een en ander aan lokaties bedacht en ik ga nog even verder rondsnuffelen en een soort Trouwfoto lokatie ronde uitstippelen.
Het album zelf is van Aluminium en de voorkant kan je zelf uitkiezen. We kunnen kiezen uit aluminium met leer, zonder leer, kunststof, glas, ander soort transparante voorkantsoorten en noem maar op. Gisteren hebben we een Album gezien dat 40 bij 40 cm groot was en dat vonden we iets te groot. Wij willen een Album van 35 bij 35 cm groot omdat dit een makkelijkere maat is om te laten zien en om mee te nemen.
Om 8 uur reden we weer naar huis en hadden we er allebei een erg goed gevoel over. Trouwfoto’s zijn best duur, maar het is wel fijn als we een mooi trouwalbum hebben met foto’s die echt bij ons passen.
Gisteren en vanmorgen heb ik alle adressen verzameld van waar de trouwkaarten heen moeten en we moeten er ongeveer 70 versturen.
Vandaag ga ik ook weer vanalles doen en vanavond gaan we even langs Peter zijn ouders als het niet gaat regenen.
Tot schrijfs.

Leave a Reply