Archive for June, 2006

Uitzicht op Den Haag

Saturday, June 24th, 2006

Zo, dit is dus het uitzicht vanuit kamer 6.16 van het Leyenburg. Pascale vond het wel grappig om dat bovenaan onze site te zetten. Ze kan dit uitzicht ondertussen dromen omdat ze er al meer dan zes maanden tegenaan zit te kijken. Vandaar even een nieuwe look van de website.
Pascale is behoorlijk ziek en kon […]

Amoebe

Saturday, June 17th, 2006

Wat een titel, maar volgens mij schrijf je het zo. Het is geloof ik een eencellig diertje zonder pootjes ofzo. Ooit met biologie gehad. Zo’n ding van plastic heb ik nou aan mijn been hangen.
Ik heb door het vele prednisolon gebruik heel veel vocht in mijn lijf. Ook in mijn benen. Van de week viel […]

De zomer in mijn hoofd

Saturday, June 10th, 2006

Het is vollop zonnig zowel buiten en bij mij. Ik ben namelijk nu deze keer even op zaterdag een dagje thuis. Het bevalt prima. Het is erg zonnig en ik heb geen last vant de hitte. Ik ga alleen in de schaduw zitten anders verbrand ik en dat is niet de bedoeling. Vanmiddag rond […]

Kikker

Thursday, June 8th, 2006

Ik ben vandaag gezellig bij Pascale geweest en zal weer even een update geven.Vannochtend om 11 uur was ik er en hebben we lekker zitten kletsen en ik had een hele gekke kikker knuffel voor pascale meegenomen die ze ook als hoofdkussen kan gebruiken.
Ik heb lekker haar gemasseerd en om 14.00 uur zijn we lekker […]

Zondagzon en bril stuk

Sunday, June 4th, 2006

Ja hoor ik heb het weer voor elkaar, mijn bril is weer stuk.
Precies hetzelfde probleem als vorige keer, in het midden bij de neusbrug gebroken. Ik deed mijn bril gisteravond op mijn neus en zo inewens weer krak door de midden.
Dit is al mijn derde bril in 1 jaar. Het gekke is dat het echt […]