Weer thuis

Hoi iedereen,
ik ben weer thuis. Vandaag reed ik rond 12 uur weg en was 15 minuten later thuis. Ik heb heerlijk op mijn eigen bank gezeten. later in mijn eigen tuin bijnde druiven en onder de parasol. Ik heb de hele dag gelezen. Ik was een beetje moe van alle spullen inpakken en ik slaap thuis toch beter als in t ziekenhuis dus ga ik komende nacht eens even goed doorslepen. Lijkt me heerlijk om niet steeds wakker te worden omdat ik dan een lege infuusspuit heb of een piepende ivac.
Ik ben wel lekker opgeknapt en voel me een stuk beter, alleen ben ik nu nog meer opgeblazen en hou ik veel vocht vast. Ik slinkt nog wel en komt ook o.a. door dat er veel zout in al die infuusvloeistoffen zit volgen mijn longarts.
Mijn schoonmaakhulp heeft vanmiddag het huis schoon gemaakt en ik heb gelezen en me kalm gehouden. On de middag ben ik avondeten gaan halen en heb ik lasagne gemaakt. Was erg lekker en in de avond hebben we TV gekeken en voetbalde PSV tegen een of andere duits team.
Ik heb net al gesprayed en ik ga zo slapen.
morgen schrijf ik meer, maar ik ben nu best moe.
Tot schrijfs.

2 Responses to “Weer thuis”

 1. annemarie Says:

  Hoi Pascale,
  Goed om te lezen dat je weer thuis bent.
  Ik vroeg me nog af of je al weer aan pancrease kunt komen? Ik meen dat ik een keer las dat jij die het best kunt verdragen. Ik ben zelf overgestapt op de pancrease HL maar ik heb nog twee potjes pancrease hier staan. Als je daar belang bij hebt kan ik ze je meenemen volgende week (als alles goed gaat natuurlijk, komen we)
  laat maar even weten.
  Groetjes annemarie

 2. maaike Says:

  he pascal

  lekker dat je weer thuis bent
  nog een paar nachtjes en dan is het zo ver
  ben erg benieuwd naar je jurk

  tot volgende week

  liefs maaike

Leave a Reply