Trap bekleed

Zoals ik vanmorgen al schreef zou vandaag de trap worden bekleed. Ik was dus al vroeg op en aangekleed en gegeten en gesprayed. Ze kwamen met zijn drie en en waren er al om 11 uur. Mooi ze konden gelijk aan de slag. De een ging de zijkantjes bekleden, de ander de traptreden uitsnijden en weer iemand nam de maten op.
Ondertussen zorgde ik voor koffie, en fris en koekjes. Tja wat moet je anders.
Gewoon kijken hoe je trap bekleed wordt. Best spannend hoor want het resultaat gaat worden.
Rond een uur of een gingen twee van de trapbekleed mannen naar een andere klus in de buurt, maar die mensen waren niet thuis en toen kwamen ze weer terug. Ze hebben nog een uur hard doorgewerkt en om 2 uur in de middag was mijn trap en zoldertrap heel mooi bekleed.
het is echt heel mooi geworden en ik herken mijn eigen trap niet meer. De vloerbedekking die erop zit is creme kleurig soort sisal motief en doet een beetje denken aan warm en een tikke nostalgisch. Ook de modderkleur van de traphoutwewrk staat er mooi bij. Het is heel verrassend, maar het lijkt alsof de kleur verf er iet wat groeniger en van wordt in plaats van grijziger. Heel bijzonder, gewaagd en mooi.
Ik ben er blij mee.
Ik probeer binnenkort een foto ervan te plaatsen.
Toen de heren weg waren was ik kei moe en ben ik eerst even uit gaan rusten op de bank. Daarna heb ik TV gekeken en heb ik verschillende mensen aan de telefoon gehad. Effe vertellen dat de trap zo mooi is geworden.
Daarna ben ik voor mezelf gaan koken. Ik at viscuisine, uit de diepvries. Dat is een soort gekooktevismoot met italiaanse saus erbij en dat moet even smoren in de pan en dat is lekker. daarbij had ik salade va gisteren en aardappelpuree gemaakt uit een pakje. Het smaakte heerlijk.
Peter was namelijk meteen vanuit zijn werk naar een vollybaltoernooi in schiedam en had ook de auto mee.
Peter is dan ook nog niet thuis geweest en heeft de trap nog niet gezien. Ziet hij straks wel als hij thuis komt e ik hoop dat hij het net zo mooi vind als ik . Voor Peter had ik als avondeten 6 bruine bolletjes met beleg gehaald e met cola en een flesje AA en met ontbijtkoek snelle jelle.
Als hij dan nog meer honger heeft koopt ie maar en patatje.
Maar ja voor en wedstrijdje vollybal is brood wel lekker en niet zo vullend.
Na het avondeten heeft Els me opgehaald voor de laatste gitaarles van het zeisoen. Het was erg leuk en ik heb me ook weer voor volgend seizoen opgegeve die weer ergens in oktober begint. Ik ga deze zomer maar weer meer oefenen want dat is hard nodig. Els heeft me ook weer thuis gebracht en dat was best erg fijn lekker meerijden. Niet dat ik het erg vind om zelf te rijden, maar dit is ook wel makkelijk.
Toe ik thuis kwam van gitarles heb ik lekker warme chocolademelk gemaakt en even wat koekjes en snoepjes en chipjes er door heen gegeten, soms heb ik last van veelvraat uurtje en dan heb ik even trek in snoep en chips.
Verder heb TV gekeken en inmiddels heb ik ook gesprayed en ga ik zo naar bed. Ik heb best een leuke dag gehad. Morgen wordt ook een leuke dag, maar wat ik dan ga doen schrijf ik morgen wel.
Ik hoop dat Peter straks niet al te laat thuis komt en dat ie lekker gevollybalt heeft.
Morgen schrijf ik weer.


Leave a Reply