Goede vrijdag

Gisteren was het goede vrijdag en ik heb toen een lekkerre rustige dag gehad.
In de ochtend een beetje uitgeslapen en daarna heerlijk heel rustig aan gedaan. Ik was nogal moe van de dag ervoor. Peter moest ’s morgens nog een paar uur werken en kwam rond half een yjuis. Ik had ook nog even wat was gedaan en wat andere klusjes in huis. In de middag hebben we boodschappen gedaan. Even flink eten gekocht bij Albert Heijn en daarna nog wat spulletjes gekocht voor de trouwerij van Martijn en Brenda vandaag.
Het was dus een leuke dag. Peter heeft een fotowebsite gemaakt voor Martijn zodat daar de bruiloftfoto’s op kunnen worden gezet. Ook heeft Peter nog op mijn website nog het een en ander gedaan.
Verder hebben we gewoon wat TV gekeken en zijnniet al te laat naar bed gegaan.
Gisteravond las ik dat Azarja een oproep had gehad voor nieuwe longen. vanmorgen las ik dat hij is getransplanteerd en dat alles goed is gegaan. Ik vind het heel fijn voor Azarja en voor zijn familie. Ik hoop dat hij goed hersteld en dan weer lekker kan ademen met die nieuwe longen
Het is voor mij best een gek idee dat dit mij ook nog allemaal staat te wachten. Het enige waar ik tegen op zie is de benauwdheid voor de transplantatie. Ik weet dat als je dan zo benauwd bent dat je er wel aan went, maar nu moet ik er even niet aan denken.
Vandaag gaan Martijn en Brenda trouwen en we hebben er zin in.
Vanmiddag naar de kapper en Peter gaat de laatste dingetjes regelen en dan naar de bruiloft.
morgen zal ik een uitgebreid verslag gaan doen van de bruiloft en ik weet zeker dat het heel gezellig wordt.

Leave a Reply