Deur schilderen

Vanmorgen heb ik lekker uitgeslapen en Peter moest al om 8 uur bij de kapper zijn. Om 9 uur werd ik wakker omdat de buren een stijger in hun tuin aan het opbouwen zijn om de raamkozijnen te schilderen. Ik hoorde dus het een en ander aan voorbij klapperende stijgeronderdelen. Iets later was Peter weer thuis en om half toin ben ik uit bed gegaan. Peter was al bezig met het schuren van de deur en het afplakken van alle ruitjes ( wel 10) om de deur verfklaar te maken.
Eerst hebben we ontbeten en daarna is Peter de deur gaan schilderen.
Het is heel mooi gelukt en het was erg mooi weer dus heeft hij de deur plat op de tuintafel en de workmate gelegd en goed kunnen schilderen.
Om twee uur in de middag kwam de fotografe nog even langs om de definitieve trouwreportage fotoplekken langs te rijden met ons en te bespreken welke fotoalbum we wilden en welke grootte.
We hebben wel tot half vier gezellig rondgekeken en we hebben nog wat leuke fotoplaatsen gezien.
Toen gingenw e weer naar huis en heeft Peter de andere kant van de deur geschilderd. De eerste schilderkant was al droog.
Daarna hebben we samen even avondeten voor vandaag en morgen gehaald. We hadden vanavond spaghetti en morgen boontjes met aardappels en een slavinkje.
Na de boodschapjes ben ik spaghetti gaan koken en dat hebben we ook lekker gegeten.
Na het eten zijn we nog even koffie wezen drinken bij Peter zijn ouders en hebben we gelijk de ringen laten zien en daar achtergelaten.
Peter zijn vader zorgt namelijk voor de ringen dat die er netjes zijn tijdens onze trouwceremonie.
Ook heeft Peter zijn trouwpak plus alle benodigdheden daar ook heen gebracht.
We hebben gezellig bijgekletst en rond half tien reden we weer naar huis.
Ik ben gaan sprayen en peter kijkt nog wat TV. Ik ben al erg moe en we gaan zo slapen.
Morgen doe ik niks en ga ik uitrusten voor donderdag want het zal wel erg zwaar voor me worden allemaal.
Tot schrijfs

One Response to “Deur schilderen”

  1. Carla Says:

    Hoi Pascale

    Via deze weg wil ik Peter en jou een hele mooie dag toewensen.Dat jullie maar net zo’n heerlijke dag mogen hebben als wij hadden op 23 september (!) , 11 jaar geleden.

    Geniet ervan !!!
    Groetjes Carla van OEF.

Leave a Reply