Drukke dinsdag

Dinsdag is meestal een drukke dag.
Ik ga dan sporten en ’s avonds naar gitaarles. Omdat manon vandaag op controle moet bij de longarts komt ze eerst nog even hier en daarna gaan we daar heen. Ik ben meestal in de avond heleamaal beroerd van oververmoeidheid na zo een drukke dinsdag. Maar we zien wel en maken er toch een mooie dag van.
Aankomende donderdag moet ik zelf op controle bij mijn longarts en dan hoop ik dat ik een beetje een normale longfunctie blaas, maar mijn gevoel zegt dat deze wel weer eens wat laag kan zijn. Ik voel me verder goed alleen ben ik weer iets kortademiger met lopen en hoest ik weer meer. Dit is eigenlijk wel normaal voor mij een paar weken na de ziekenhuisopname, maar ja ik zie donderdag wel.
Ik heb verder niet veel te melden. Morgen schrijf ik weer.

Leave a Reply