Klokken

Vandaag is het dinsdag en hebben Peter en ik een rustigere dag gehad. Eerst lekker uitgeslapen en daarna rustig opgestaan. Peter wilde eigenlijk de buitenkozijnen schilderen, maar het heeft heer zowat de hele dag geregend. Peter heeft wel de ramen en kozijnnen spinvrij gemaakt en gereinigd, maar met regen schilderen gaat niet.
Dus zijn we maar naar naaldwijk gegaan omdat we daar in een aantal life style winkels wilden kijken voor een nieuwe klok die we mogen uitzoeken van Peter zijn Oma. In Naaldwijk hebben we nog koffie gedronken en bij V&D geweest en niks gekocht hebben.
Het enige wat we in naaldwijk gekocht hadden is een stuk kaas met westfriese kruiden erin. nou dat was lekkere kaas.
We zijn daarna nog naar een andere klokkenwinkel geweest in Rijswijk en hebben daar zeer lang alle klokken lopen bekijken. Uiteindelijk konden we geen keuze maken en kijken we nog even verder bij nog meer klokkenwinkels. Er is zo veel keuze zodat we nog niet helemaal weten wat we precies willen.
Na de klokkenwinkel zijn we naar de apotheek gereden en heb ik weer even nutridrink opgehaald. Ook Tobi besteld en die kan ik vrijdag ophalen.
Daarna naar huis gegaan en thee gedronken. Na de thee ben ik spaghetti gaan maken en Peter is nog even naar de supermarkt gegaan en heeft nog even vleeswaren en andere kleine boodschappen meegenomen.
Toen Peter terug kwam was de spaghetti klaar en hebben we lekker gegeten.
Na het avondeten had ik de eerste gitaarles voor dit seizoen. Om half 8 reed ik naar Els en samen ginegn we naar les. De eerste les was erg gezellig en we hebben wel 4 liedjes gehad, nou dat wordt flink oefenen van de week. We hadden o.a. het liedje van Under de bridge van de red hot chilly peppers gehad en nog een les uit slag gitaar met moeilijke ritmes. Ook nog wat andere best moeilijke oefeningen.
Het was erg leuk en ik heb weer zin in gitaar spelen.
Na gitarles kwam ik thuis en was Peter voetbal aan het kijken. Ik heb gesprayed en mijn webpage van de bruiloft ingetypt. Ik kan het een e.a. vergeten zijn, maar ik kan er altijd nog wat bij typen.
Nu ga ik zo lekker naar bed want morgen gaan we gezellig naar Manon in Haarlem. Vandaag voelde ik me al weer beter en minder moe als gisteren en was het me niet lekker voelen een kwestie van te veel gedaan en oververmoeidheid.
Ik schrijf morgen weer. Groetjes!


Leave a Reply