Olijvenbrood. Londen.

Gisteren zijn er vreselijke aanslagen in Londen geweest. Ik heb de hele dag het nieuws aangezet en af en toe gevolgd. Ik denk dat iedereen net zo geschrokken is hierover als mij. Het is een naar idee dat je elk moment in je leven zomaar slachtoffer kunt worden van een enge terroristische aanslag. Normaal sta ik er niet zo bij stil, maar sinds gisteren worden we weer met de neus op de feiten gedrukt.
Gisteren had ik een rustigere dag. Ik heb de laatste was gedaan en en mijn nieuwe strijkbout uitgeprobeerd die het prima doet.
Ik heb alleen nog niet alles gestreken want ik had daar niet de hele dag zin in. Dus er ligt nog wat strijk op me te wachten, maar dat heb je altijd vlak na de vakantie.
Gistermiddag heb ik een lekkere bruine olijfbrood gebakken. Het was erg leuk om te doen en niet heel moeilijk. Het brood is erg goed gelukt en smaakte heerlijk. Ook had ik daarbij zelfgemaakte pesto en franse kaas en andere lekkere dingen voor erop als avondeten.
De pesto had ik van mijn eigen kruidentuintje, waar ik ook basilicum in heb groeien. het recept had ik uit een kookboek van Jamie Oliver. Ik heb het met een vijzel gemaakt en het lukte erg goed en smaakte ok erg lekker. Ik had de pesto in een schoon en leeg selerie salade bakje gedaan en ook op tafel gezet. Pesto is natuurlijk groen van kleur en peter zag het bakje en dacht gelijk die seleriesalade is niet goed meer.
We hebben een half zelf gebakken oijvenbrood brood opgegeten en de rest heb ik in plakken ingevroren.
In de middag heb ik lekker gelezen in de tuin in de zon, hopelijk wordt het weer wat beter zodat ik lekker van mijn tuin kan genieten.
In de avond hebben we TV gekeken en zijn we in bad geweest. daarna lekker gaan slapen.
Het is nu vrijdagmorgen en ik moet zo bloed prikken in het leyenburg. Dan de zithromax innemen en om 1 uur vanmiddag weer bloed prikken. Ondertussen ga ik lekker naar huis en ga ik een appeltaart bakken om morgen mee te nemen naar Ramon zijn verjaardag. Ook ga ik nog even wat huishouden doen en is de dag zo weer om.
vanavond of morgen schrijf ik weer.


Leave a Reply