APK

Vanmorgen moest ik dus vroeg op. Ik had de hele nacht al niet zo lekker geslapen, maar ja dat heb je soms. Ik dacht dat ik wel moe zou zijn maar ik kon wel goed om 8 uur opstaan. Ik had me aangekleed en even een nutri naar binnen gewerkt en ben toen de auto naar de garage gaan brengen. tot mijn geluk had ik ook nog een strippenkaart en hoefde ik er geen meer te kopen. Op de terug weg ging ik weer met de tram naar huis. Bij de halte aangekomen stonden daar twee controleurs. Kon ik gelijk vragen hoe veel ik moest stempelen. Ze waren best aardig en vroegern waarom ik zuurstof had. Tja longen stuk he dan heb dat nodig. We babbelden even verder en toen kwam de tram er al aan. Het was wel leuk want Peter gaat elke dag met de tram naar het station en nu weet ik hoe lang het ritje precies is en dat gaat best snel. Bij het winkelcentrum ben ik uitgestapt en daarna naar huis gelopen en dat ging best goed.
Verder heb ik weinig gedaan. Beetje opgeruimd, de was en de strijk. Daarbij heb ik gitaar geoefend en TV gekeken. Heel lui, maar ook wel lekker. Peter heeft de auto weer opgehaald bij de garage. Ik belde hem nog anders was ie het vergeten.
De auto was weer goedgekeurd en met nog wat kleine reparaties waren we maar 300 euri kwijt.
Tja een auto kost nu eenmaal geld.
Ik had als avond eten rode kool met gehaktbal gemaakt en mijn moeder maakt het nog lekkerder, misschien nog iets meer zout en peper erin.
Het smaakte best wel lekker hoor.
Vanavond hebben we heel lui op de bank een serie gekeken. De serie heet Lost en gaat over een aantal mensen dat op een onbewoond eiland terecht is gekomen na een vliegtuigramp. Best spannend. Vrijdag is deel drie.
Ik ben best moe dus we gaan zo slapen.
Morgen schrijf ik weer en dan is het een emotionele dag.

Leave a Reply