Pasen en verhuizing.

Vandaag is het eerste paasdag en was het voor mij een uitrust dag.
Peter moest vroeg op want vandaag gingen mijn ouders verhuizen en Peter hielp mee. Met veel hulp zijn mijn ouders vandaag verhuisd van Hoorn naar Almere. Papa had een vrachtwagen gehuurd en daarmee zijn ze twee maal heen en weer gereden.
Ik ben reuze nieuwsgierig hoe het geworden is en binnenkort gaan Peter en ik er gezellig heen. Waarschijnlijk rond 11 april want dan moet ik op controle bij dr. de Graaff in t UMC in utrecht.
Verder heb ik geen nieuwe fotootjes geplaatst op de weblog, maar als je op mijn fotoalbum klikt dan zie je daar ook nog foto’s.
Vandaag had ik een rustdag en heb veel gelezen, gecomputerd en drie witte eieren beschilderd, dit zijn nu paaseieren geworden. Ze zijn mooi geworden.
Ik heb als avondeten pizza op en kon maar een halve op omdat ik geen honger had. De andere helft eten we morgen wel op als snack.
Momenteel ben ik aan hetsprayen en ga zo lekker in bad en dan lekker naar bed, ik ben namelijk nog steeds een beetje moe van gisteren. peter is ook best moe en hij ligt al in bad.
Verder ben ik een zeer spannend boek aan het lezen en dat is er zo een die je maar niet weg kan leggen.
Mijn spray is op en morgen schrijf ik weer.

Leave a Reply