Zonnebank en laarsen

Vanmorgen moest Peter eigenlijk vroeg op maar we hadden alletwee de wekker niet gehoord. Dus was peter pas om half 7 op in plaats van een uur eerder. Hij wilde namelijk vroeg op kantoor zijn om wat werk af te maken. Ik ben nog even brood wezen klaarmaken en thee en daarna toen Peter naar het werk was weer in bed gekropen tot 9 uur.
Daarna douchen en sprayene en eten, alle spuiten en pillen ritueel en dan kan de dag beginnen.
Ik moest nog even de zuurstoftank vullen en dat moet ik heel langzaam en voorzichtig doen anders vriest ie vast. maar vanmorgen lukte het gelukkig weer goed.
Ik ben toen met de auto naar het grote winkelcentrum gereden naar Scapino want daar wilde ik een paar laarsen kopen. Ze waren in de aanbieding en Manon had ze ook gekocht in het bruin. Ze hadden ook zwarte en die heb ik gekocht. Ik stond dus om 11.30 voor de Scapino die om 11 uur openb zou zijn. Not, ik dus weer terug naar de auto en eerst nog wat andere dingen gedaan in de buurt die ik doen moest.
Eerst ben ik naar de Apotheek gegaan waar ik pamcrease HL heb gehad en nu mqaar hopen dat die ook goed werken.
Daarna ben ik naar de binnenstad van Rijswijk gereden en heb de kaartjes bij de drukkerij besteld en hopelijk zijn die donderdag of vrijdag binnen. Daarna ben ik iets gaan doen wat ik 10 jaar geleden voor het laatst heb gedaan. Ik ben onder de zonnenbank geweest.
Ik heb bij Sundays gezond en kreeg heel leuk advies en begeleiding. Ik heb een pasje genomen met een aantal keren zonnen zodat mijn buik en benen ook bruin zijn op onze trouwdag. Ik heb een vrij lichte huis die best wel snel verbrand dus ben ik onder een lichte zonnebank geweest voor 10 minuten. In het hokje ga je dan op zo een bank liggen en dan gaan de lampen aan. De zonnebank doe je zelf dicht en dan zit je als een felverlichte witte mummy opgesloten in zo een lichtbak. Er was lekker veel ventilatie en ik lag er heerlijk bij.
De lampen worden vanzelf een beetje warm en dat is best lekker voor al mijn rugspieren.
Na 10 minuten was de witte mummy red mummy weer wakker en opgestaan uit haar lampentombe. Al met al weer een leuke ervaring en ik ga volgende week weer.
Na de zonnebank ben ik dus opnieuw naar de Scapino gegaan en de winkel was nu wel open. Ik naar boven op de rolstrap en ja hoor ik had me toch een geluk vandaag. Ze hadden nog precies 1 paar laarsen in mijn mat in de kleur die ik wilde. Die heb ik dus gekocht. Ik ben er erg blij mee want hier zijn de prijzen iets beter als in de gewone schoenenwinkels.
Daarna werdt natuurlijk mijn bloedsuiker weer te laag en moest ik even gaan snoepen en Nutridrink nemen.
Daarna ben ik naar de auto gegaan en ben ik naar huis gereden.
Thuis heb ik middag gegeten en even lekker uitgerust.
Wat later in de middag ben ik nog even wat op de post gaan doen en heb ik boodschappen gedaan. Zo heb ik weer voor drie dagen eten in huis.
Bij het Kruidvat hadden ze de scheermessen in de aanbieding die Peter gebruikt, maar ze lagen nog niet in de schappen. De scheermessen zijn best duur daarom koop ik meestal een aanbieding en dan kan Peter weer even voorruit. Morgen maar even kijken of ze ze dan wel hebben.
Ik ben nu net weer thuis en ga straks koken.
Ik ben een beetje moe en heb best weer erg veel gedaan vandaag.
vanavond wordt het dus lekker relaxen op de bank en we hoeven gelukkig nergens heen.
Tot schrijfs.

2 Responses to “Zonnebank en laarsen”

 1. manon Says:

  hoi pascale,
  ik ben benieuwd hoe die pancrease hl gaan hou me even op de hoogte .
  xxxxxxx manon

 2. Astrid van Heeringen Says:

  Hoi Pascale,

  Ik heb nog 6 potjes pancrease staan die nog houdbaar zijn tot januari 2006. Ik ben zelf overgestapt op creon, waar ik het weer beter op doe.
  Mocht je interesse hebben in de pancrease dan kan ik ze evt. a.s. maandag bij Jane achterlaten.
  Ik hoor het wel van je.
  Groetjes Astrid van Heeringen

Leave a Reply