Zon, Crocs,5 mei.

Omdat ik me donderdag toch wel weer een stuk beter voelde mocht ik ook dit weekend van de dokter naar huis. Hier ben ik erg blij mee want het is prachtig zomer weer geworden en ideaal om weer in de tuin te zitten.

Afgelopen vrijdagmorgen was ik moe en had ik slecht geslapen. Ik had veel moeite om mijn spullen in te pakken en uiteindelijk is het wel gelukt. Peter kwam me om 2 uur halen en zon zon scheen al vollop en mijn tuin riep me al toe. Eenmaal thuis kwam ik weer tot rust. Ik concludeerde dat ik gewoon een beeje oververmoeid was en een goede nachtrust in eigen bed nodig had. In de avond hebben we tandori chicken gegeten en daarna zijn Hennie en Evert Jan gezellig op bezoek geweest. Norrit en Tiddo waren ook mee en bleven even in de tuin. Samen met Evert jan en Hennie hebben we nog even de trouwfoto’s gezien en de dvd. Het was erg leuk om weer terug te zien onze trouwdag en de politie escorte vanaf huis naar onze trouwlocatie.

Vanmorgen op zaterdag dus had peter een afspraak bij de kapper en kwam Els even bij me om me evt naar het leyenburg te rijden als ik een oproep voor nieuwe longen zou krijgen en om me te helpen met thee en koffie en andere dingen. Ik heb een heel leuk 3d kaart maak boek gehad met daarin alle ingredienten om 3d kaarten te maken. Erg mooi en leuk om te doen komende weken.  

Toen Peter naar de kapper reed kreeg hij steenslag op de vorruit en is hij na de kapper maar de ster in het vorruit laten maken en je ziet er niks meer van. Peter heeft toen in de boogaard nog iets voor me gekocht wat ik graag wilde hebben.

myCrocks

Ik wilde Crocs hebben. Reasons you gotta have ‘em: www.crocs.com. Dit zijn kunststof soort slippers die heel lekker zitten en inalle kleuren verkrijgbaarzijn. Ik pas deze omdat ik zulke dikke voeten heb en andere schoenen pas ik niet meer. Ik pas alleen nog maar mijn bergschoenen en hardloopgympen als ik de veters dan open laat. Maar Crocs pas ik ook en ik heb nu twee paar . Roze en lichtblauwe. Ik ben erg erg blij mee.

dikke voetjes

In de middag heeft Peter me lekker gebadderd en ben ik mooi aangekleed samen met peter naar wateringen gegaan en daar hebben we even naar de boekenwinkel gegaan en daarna even shampoo gehaald en de blokker in.

Peter heeft nog even de neiuwe singel van Marco Borsato gekocht die rood heet en nu luister ik naar deze leuke muziek. Af en toe swing ik even mee.

Daarna heben we een ijsje gekocht en opgegeten en zijn we weer naar huis gegaan waar we de rest van de middag lekker in de tuin hebben gelezen en gezond.

We hebben als avondeten pizza op en brood met aardbeien. Straks gaan we aan de koffie en gaan we weer even wat prison braek serie kijken.

Me and Manon

6 Responses to “Zon, Crocs,5 mei.”

 1. manon Says:

  Lieve pascale ,
  leuk hoor die crocs, ik ga naar die teenslippers op zoek .
  Ik bel je morgen dikke kus manon

 2. Carla Says:

  Hoi Pascale

  Fijn dat je weer thuis van het mooie weer mag genieten dit weekend.Lekker in je eigen tuin.Je geduld wordt wel zwaar op de proef gesteld zeg ! Al 10 weken op HU.Het kan niet anders dan dat je daar iets heel moois voor terug gaat krijgen.
  Hou je haaks !!!

  Groetjes Carla

 3. Martijn, je schoonbroer Says:

  Hoi Pascale,
  Leuk om je site te lezen zo kan ik lekker op de hoogte blijven vanuit het verre oosten(ongeveer 5500 km). Ik leef ontzettend met jullie tweetjes mee en hoop dat het niet lang wachten meer is. En wanneer ik weer thuis ben, dat alles goed en wel is. Groetjes vanuit het verre oosten aan jou en peter…en de rest die dit leest.
  Martijn

 4. Irène Says:

  Ha Pascale,

  Ik ben blij te lezen dat je dit weekend “gewoon” weer even naar huis mocht. Toch wel - uiteraard naar omstandigheden - goed nieuws.
  Er is niks zo fijn als thuis weer opladen voor een nieuwe week HaGa-en. Wie weet wat de week brengt…

  Geniet nog van deze heerlijke ZONdag en je hippe crocs. :-)

  Liefs,
  Irène

 5. Den Haag Says:

  He hallo,

  Ik zag net jullie berichtjes. De teenslippers van Crocs heten Athens en zijn in onze zonnestudio te koop en als je niet in de buurt woont, dan sturen we ze op :-)
  Wij vinden Crocs namelijk helemaal te gek en ons hele gezin loopt er op. Als je ziet dan wordt je toch al vrolijk..

  groetjes,
  Zonnestudio Palm Beach

 6. dico Says:

  Lieve lieve pascale,

  Ik volg jou site met de dag,
  leuke site.
  Die crocs heb ik zelf ook,
  als ik ze draag, voel ik me heel gaaf.
  Ik heb ze in het paars-roze-groen-geel-rood-blauw en zwart.
  Maar ze zijn wel nep want veel geld heb ik niet.
  Hou je haaks!

  Dico

Leave a Reply