Schoon huis en sport

Het is alweer woensdag en gisteren moest ik sporten. Ik heb een beetje spierpijn.
Gistermorgen heb ik een betje uitgeslapen net als vanmorgen.
Ik was wel al om tien uur op maar dat is niet zo vroeg meer. Ik ben wat meer moe en heb dan denk ik meer slaap nodig.
Ik heb gisteren een beetje opgeruimd in huis in de ochtend want rond half een kwam mijn schoonmaak hulp mijn huis poetsen. Ik wil dan dat alles netjes opgeruimd is zodat ze overal goed bij kan.
Rond half een kwam ze en hebben we even wat bijgekletst en daarna is ze hard aan het werk gegaan. Ik ben rond een uur naar de fysio gegaan en ben eerst even lekker gekraakt op onder en bovenrug en mijn spieren zaten nogal vast omdat ik meer met mijn schouders omhoog trek. Ik gebruik mijn hulpademhalingsspieren te veel als ik iets benauwder ben of als ik te veel doe. Ik heb hier geen last van alleen mijn spieren worden harde kabels en dat voel je wel met masseren.
Ik heb daarna gelopen op de loopband op stand 5.5 en 30 minuten lang en daarbij heb ik 1 minuut gerend op 6.5 dit ging prima met mijn benen, maar mijn saturatie (hoeveelheid zuurstof in bloed) dook naar beneden na een minuut en zat ik op 88 met 4 liter zuurstof en dat voelde toch niet zo lekker. Ik ben dus weer gaan lopen op 5.5 en toen ging mijn saturatie naar de 93 en dat is prima.
Ik merk dat dus nu mijn fitheid en spiewren niet meer zo de beperkende factor zijn, maar meer mijn longen tijdens het sporten.
Na het sporten ben ik nog even langs de CF verpleegkundige geweest en heb ik het een en ander besproken over diabetes es mijn insuline spuit plekken op mijn benen. Mijn bloedstolling waarvoor ik vorige week heb laten bloedprikken was goed dus daar ligt het niet aan, maar misschien is het iets anders wardoor ik blauwe plekken op mijn benen krijg van het insuline spuiten.
Ik bespreek dat allemaal wel mijn mijn specialist war ik op 1 augustus weer naartoe moet.
Daarna ben ik weer naar huis gegaan en was het huis weer schoon. In de middag heb ik klusjes op de computer gedaan en wat administratie.
Rond half zeven ben ik gaan koken en hebben we kip kerrie gegeten. Was erg lekker. In de avond hebben we CSI miami op TV gekeken en zijn we daarna gaan slapen.
Vanavond of morgen schrijf ik weer.

Leave a Reply