Gezellig bezoek, lasagna

Gisteren was een leuke dag. Ik heb eerst uitgeslapen tot wel half 11. Ik ben gelijk gaan douchen en eten en sprayen. Mijn moeder belde gezellig op dat ze naar Hillegom gingen wat in de buurt van Leiden is om voor een andere voortent te kijken voor hun caravan in Oostenrijk.
Daarna kwamen ze gezellig hier naar toe.
In de ochtend had ik nog even de twee toiletten in huis schoongemaakt want dat is altijd wel netjes als er bezoek komt. Alles was al netjes in huis verder dus hoefde ik weinig te doen.
Om iets over tweeen kwam Peter thuis van zijn werk omdat om half drie de Dominee zou komen. We hebben samen met de Dominee wat meer in detail besproken hoe we onze huwelijks ceremonie wilden. Er zijn tegenwoordig meerdere variaties mogelijk en we hebben de leukste eruit gekozen en moeten er nog wat dingetjes bij kiezen. Toen we er gisteren zo over aan het overleggen waren had ik al zo een enorme zin om te trouwen, het wordt echt heel leuk allemaal. De voorbereidingen zijn al heel leuk, dan wordt de bruiloft dubbel zo leuk.
Rond kwart over drie kwamen mijn ouders gezellig langs en hebben we heerlijk in de tuin gezeten en lekker bij gekletst. Ik ehb met mama nog even boodschappen gedaan en een leuk hempje gekocht en avondeten. Peter heeft met Papa de fotoprinter en alle mogelijkheden daarmee uitgeprobeert. Mama en ik hebben lekkere Lasagna gemaakt en daarna zijn we heerlijk gaan eten. Na het eten hebben we nog lekker koffie gedronken in de tuin. Het was gewoon een reuze gezellige dag en heerlijk weer.
Afgelopen nacht hebben we heerlijk geslapen en het is nu zaterdagmorgen en ik heb al gesprayed en gegeten. vanavond of morgen typ ik weer wat we beleefd hebben vandaag.

Leave a Reply