Habemus appelmoes

De titel slaat eigenlijk nergens op maar het klonk wel grappig. Vandaag is er een nieuwe paus gekozen die van Duitse afkomst is en Benedictus de 16 de gaat heten. Dit was vandaag o.a. op het neiuws.
Vanmorgen was ik al vroeg wakker en heb al een anntal nachten hele rare dromen over verhuizingen en over rare woningen. De ene keer dan droom ik dat Peter e ik moeten verhuizen en de andere keer droom ik dat manon gaat verhuizen. Heel raar allemaal.
Omdat ik vanmorgen vanaf 5 uur niet meer kon slapen had ik tot half 8 naar mijn muziekje op mijn MP 3 speler geluisterd. Daarna ben ik weer in slapp gevallen tot half tien. Toen lekker gedouched, gegeten en gesprayed. Inmiddels was het al kwart over elf en ik had eigenlijk al verwacht dt Manon me zou bellen met het neiuws of ze vandaag naar huis mag of niet. Gelukkig belde ik haar e hoorde dat ze lekker naar huis mocht. Manon is dus weer heerlijk thuis van bijna drie weken ziekenhuis.
Ze is goed opgeknapt en ze zag er ook goed uit.
Om half een kwam ze gezellig namelijk nog even wat warme chocolademelk drinken bij me en rond half twee reed ze naar huis.
Ik ben iets voor twee uur naar de sport gegaan en moest eerst og even tanken.
Het sporte ging weer goed en door de prednison hield ik het goed vol. Daarna ben ik naar huis gegaan en heb ik thuis lekker zitten leze en rustig aan gedaan. Om zes uur had ik het eten al klaar en Peter kwam o half zeven omdat hij nog even iets moest kopen in Rotterdam.
We aten macaroni. Na de Macaronie zijn we naar Peter zijn moeder gegaan en hebben we het een en ander besproken. Rond kwart voor 8 zijn Els en ik naar Gitaarles geweest en het was erg leuk. We moesten mee spelen met de4 accoorden van het liedeje Hotel Californie van The Eagles.
Het ging wel erg snel en was ook bijna niet bij te benen.
Ik heb weer veel lol in mijn gitaarles. We heben dit zeisoen nog 3 lessen en op 21 mei een soort uitvoering.
Na de gitaarles zijn we nog even bij Peter zijn moeder thuis geweest en we waren pas om half 11 thuis. Ik erg moe natuurlijk. Ik ben dan ook nu aan het sprayen en aan het typen.
Alleen mijn toetsen worden erg plakkkerig van dit spray spul dat Tobi het en dan blijven ze telkens hangen. Heel debiel, vandaar hier en daar de typfouten. Ik ga zo slapen.
Morgen schrijf ik weer.


One Response to “Habemus appelmoes”

 1. Hans Says:

  Hoi pascale,

  Bijna elke dag lees ik nu even je update, dat van die prednison herken ik hoor, zelfs nu nog (heb nog 10 mg per dag), daar wordt je inderdaad onrustig van.

  Nou ga zo door, je houd je goed, petje af!!!

  Groeten,
  Hans.

Leave a Reply