In de wolken

De hele dag loop ik met een BIG Smile rond omdat ik nog steeds erg vrolijk ben. Dit komt omdat we gaan trouwen.
Vanmorgen werdt ik wakker van de buitenbel. Shit 8 uur en dan staat de zuurstof man op donderdag altijd voor de deur. Ik was vergeten dat het donderdag was en moest me snel in trainingspak hijsen en de deur open doen. De zuurstof man kwam de grote vloeibare zuurstoftank bijvullen die overigens niet zo leeg was omdat ik van het weekend weg was. Maar goed ik kreeg weer een volle tank en daar kan ik weer een week mee voorruit.
Daarna heb ik nog even verder uitgeslapen in bed. Eerst nog even wat gelezen in mijn boek en daarna in slaap gevallen. Ik werdt pas om 11 uur wakker. Heerlijk een keer uitslapen. Daarna ben ik gaan douchen en sprayen en gaan eten. Ik had ook nog even een was in de machine gedaan en ben nu weer bijna bij. Alleen nog een beetje strijk.
Daarna ben ik naar Manon geweest die in het ziekenhuis ligt. we hebben samen bij de fysio gesport en mijn rug werdt nog even gekraakt, heerlijk hoor want hij zat goed vast.
Na het trainen zijn we gezellig thee wezen drinken bij Manon op de kamer en hebben we lekker bijgekletst.
Iemand van de verpleging had nog een aantal dikke bruidsboeken liggen en had die voor me mee gebracht. Nou Manon en ik hebben heel wat bruidsjurken gezien en er is zo veel keuze.
Ik weet nog niet precies wat ik wil, maar wel dat het een jurk moet zijn in een witte of creme kleur.
Model mooi en slank en geen taart model.
Het was weer erg gezellig bij manon en zondag gaan Peter en ik samen naar manon.
Ik reed iets over vijfen weer naar huis en heb thuis nog even lekker zitten lezen. Daarna heb ik de tafel gedekt wanr we aten brood. Dit omdat Peter om 7 uur altijd moet trainen en dan meer trek heeft in brood dan in een volle warme maaltijd.
Om 6 uur kwam Peter thuis en hebben we samen gezellig gegeten.
In de avond heb ik een aantal telefoontjes gedaan naar mijn Oma in Amsterdam, tante Marijke in Hoorn en naar Peter zijn Oma. Dit om te vertellen over onze trouwplannen.
Verder heb ik TV gekeken van hoe schoon is jou huis, een programma over twee dames die een heel smerig huis gaan opruimen en schoonmaken. Wat kunnen sommige mensen toch in een vuilnisbelt leven echt heel smerig.
Daarna was looking good waar een paar politiemensen een nieuwe look kregen en dat was wel nodig ook.
Nu heb ik net gesprayed en typ even wat ik allemaal gedaan heb vandaag.
Ik heb wel dat ik nu best moe ben en erge moeie bovenbenen heb. Vast van het sporten.
Dit was het weer, morgen schrijf ik weer verder.

2 Responses to “In de wolken”

 1. Jasper Says:

  Hey Pascale,
  Ik werd door Marijke op je weblog gewezen. Errug leuk idee! Regelmatig vraag ik me af hoe met jullie en de rest van de familie gaat maar een mailtje of telefoontje schiet er eigenlijk altijd bij in.
  Leuk om te horen dat je gaat trouwen!!! Heb jullie al een datum op het oog?? Zal ik zeker binnekort hier wel lezen.

  Gr, Jasper

 2. maaike Says:

  van harte gefeliciteerd
  vind het erg leuk dat jullie gaan trouwen
  vind het net als jappie een erg leuk idee
  zo’n weblog dan blijven we inderdaad een beejte op
  de hoogte. hoop dat alles goed gaat met je en doe
  maar de groetjes aan manon als je weer op bezoek gaat

  liefs maaike

Leave a Reply