Manon op bezoek

Vandaag was weer een leuke dag.
In de morgen heb ik wat was en strijk gedaan en in de middag kwam manon gezellig. We hebben even lekker bijgekletst en middag gegeten. Rond drie uur moest Manon voor controle in het Leyenburg ziekenhuis zijn en ik was even mee. Manon moest eerst longfunctie blazen en daarna naar de longarts. Het is allemaal prima verlopen en nu heeft ze een een antibiotica gehad om te kijken of die beter helpt.
Daarna zijn we weer naar huis gegaan en hebben we lekker foto’s gekeken en thee gedronken. Daarna zijnwe gaan koken. Ik had gehaktballen gemaakt met jus en uien en daarbij rode kool met appeltjes stamppot. Dat had Manon uitgekozen om te eten en het smaakte prima. na het eten ging Manon richting huis en ik naar Gitaarles waarbij ik nu toch wat beter moet gaan oefenen om de noten in de vijfde positie te leren want daar krijen we wat meer liederen van.
Na de gitaarles ben ik naar huis gegaan en ben ik bad geweest. Nu heb ik net gesprayed en typ nog effe wat. Ik heb wer nieuwe foto’s voor op deze weblog en die zet ik er zo op.
morgen schrijf ik weer.

Leave a Reply