Halloween

Vandaag is het Halloween. Als kind deed ik wel aan sint Maarten op 11 november, maar dit is Amerikaans en lijkt steeds meer ook een Nederlands feest te worden. Ik kreeg een mailtje van de kopersvereniging dat er kinderen vanavond langs de deur zouden kunnen komen. Best leuk.
In de ochtend heb ik twee wassen gedaan en gestreken. In de middag heb ik boodschappen gedaan voor vandaag en morgen. Ook had ik twee zakken snoep gehaald warmee ik 20 kinderen blij kon maken. Wat denk je er kwamen precies 20 kids verkleed als spook of als heks ’s avonds aan de deur.
Na de supermarkt ben ik naar het tuincentrum in de buurt gereden en heb daar lekker even rondgelopen. Ze hadden voorral veel kerstballen en kerstspul. Ik heb nog helemaal geen zin in kerst, het moet nog sinterklaas worden en ik heb mijn eerste kruidnoten nog niet eens gekocht of gebakken.
In het tuincentrum heb ik twee plantjes gekocht voor op mijn keuken vensterbank. Verder heb ik 10 kleine pompoenen gekocht en een ietwat grotere. Deze heb ik in de tuin op de houten kistjes gelegd. Ik wilde er een foto van maken, maar het was al te donker in de tuin, dus een foto komt morgen. Na het tuincentrum ben ik naar huis gegaan en heb alle boodschappen uitgeladen en de tuincentrum spul en even lekker gezeten met koppie thee.
Ik ben daarna aan koken en Peter zijn bus kwam niet en daardoor was ie 45 minuten later als de bedoeling was en hij was pas om 19.00 uur thuis. Toen heben we gegeten. Daarna hebben we TV ekeken, maar er was niet veel. Ik ben toen gaan sprayen en nu aan het typen.
Morgen komt Manon want ze moet op controle bij de longarts in Den Haag en dat doen we lekker samen.
Het wordt een leuke dag dus. Ik moet alleen nog even op mijn gitaar oefenen want ik kan het nog niet zo goed en ik oefen te weinig. Ik heb het gewoon te druk. maar wel met leuke dingen.
Ik ga nu zo even wat lekkers drinken en dat is iets nieuws voor mij. Ik eb van Sisi fruitmania ontdekt dat is vruchtensap met een vleugje zuivel. Heel lekker. Ik heb de light variant genomen en ze hebben de smaken bosfruchten en ook limoen. Ik lust het allebei en het is best een lekker sapje.
Morgen schrijf ik weer.

Leave a Reply