Het weekend

We hebben een leuk weekend gehad, ik had alleen geen tijd gehad om op de weblog te schrijven, vandaar dat ik het nu even doe.
Op zterdag was Peter naar Hein toe want die was aan het verhuizen. Peter was er al om 8 uur en kwam rond half vijf in de middag thuis. Hij was toen best moe en dat is wel te begrijpen na een verhuizing. Het is allemaal prima verlopen.
Op zaterdag was het goed weer mar de zon scheen niet. Ik ben toch mij krukje af gaan lakken want de grondverf was droog. Ik had dit keer maar wel mijn zuurstof op gezet om opnieuw enorme spierpijn te voorkomen. Ook had ik een plantenkrukje erbij gezet waar ik dan op kan zitten tijdens het schilderen. Halverwege zakte ik zelf door het plantenkrukje heen dat dit bestemd was voor mijn gwicht, maar wel dat van een plant.
Na een uurtje flink verfen was het krukje wit, maar helaas niet zo netjes geworden als het eerste meubelstuk wat ik wit gemaakt had. Dit kwam door: verkeerde kwast gebruikt, moeilijke hoekjes en klontjes in de verf. Ik moet eigenlijk alle oneffenheden nog een keer glad schuren en nogmals verfen. Maar inmiddels staat de witte kruk in de keuken en al die oneffenheden vallen me niet eens op. Ik zie wel wanneer ik het wer opnieuw ga netjes maken. Voorlopig heb ik het te druk.Op zaterdagavond waren we allebei moe en hebben pizza gegeten en TV gekeken.

Op Zondagmorgen kon Peter eindelijk een keer uitslapen. Maar om 10 uur hadden we alletwee zoiets van laten we ontbijten gan en opstaan. Het was mooi weer en omdat de klok iets achteruit was gezet hadden we al een uur extra uit kunnen slapen.
Van de buren hebben we een Trompetboom gehad voor ons trouwen en die heeft Peter in de tuin geplant. Het is een hele mooie boom en hij staat ook heel erg mooi.
We zijn ook nog even bij Martijn en Brenda langs geweest. Martijn was bezig met de lamp ophangen en Brenda had de lamp netjes in elkaar gezet.
Daarna gingen we naar huis want we kregen Hennie en Evert-Jan en Norrit op bezoek.
Het was reuze gezellig en we hebben heerlijk gegeten.
Vooraf carpacio, darna varkenshaas in bladerdeeg samen met gebakken aardappelen, stoomgroenten en fruitsalade. Als toetje hadden we Kanel/stoofperenijs. Darna nog koffie met zelfgebakken appeltaart en toen zaten we behoorlijk vol.
Ik heb nog en mooi boek gehad dat ik herlijk in mijn vakantie volgende wek ga lezen. Het boek speelt zich af in Afrika en dat vind ik meestal erg leuke boeken.
Verdr die avond hebben we nog wat TV gekeken en toen naar bed.

Leave a Reply