Pasta

Vandaag is het zondag en afgelopen nacht had ik weer zeer slecht geslapen. Ik ben dan erg vaak wakker na een rare droom. Ook waren mij bloedsukers steeds te hoog afgelopen nacht dus had ik ook wat insuline bijgespoten.

Maar na zo een nacht ben ik de volgende dag erg moe. We hebben dus even uitgeslapen en daarna zijn we uitgebreid gaan ontbijten. Ik ben vandaag dan ook gelijk meer benauwd en hou ook meer vocht vast en voel me niet echt lekker dan. Dit soort dagen zijn dan de zware dagen waarin ik na elke 3 stappen van stoel naar bank en bed me zeer veel kracht kosten en veel buiten adem ben. We hebben vandaag dus samen lekker in de tuin gezeten en lekker gelezen. Een heerlijke rustige dag.

Helaas dit weekend nog geen oproep voor nieuwe longen, hopelijk binnenkort. Peter heeft net lekkere pasta gemaakt en gaan we zo eten. Peter is nu nog even wat aan het strijken en heeft ie ook weer de was gedaan en mij volledig verzorgd. Het is heerlijk om de weekenden thuis te mogen zijn en hier ben ik erg dankbaar voor dat ik dat nog kan.

Volgende week schrijf ik weer en dan hoop ik ook weer lekker naar huis te mogen. Oja ik heb al 212 kaarten en heb denk ik wel een Leyenburg kaarten record. Ik zal het eens navragen.

Liefs Pascale.

 

10 Responses to “Pasta”

 1. Elly Says:

  Ha Pascale, ook vandaag lees ik weer even wat je geschreven hebt. Waarschijnlijk ben je nu trouwens alweer onderweg naar Haga of ben je er al weer. Wat vervelend dat je zo’n zware dag had vandaag. Ik vond het leuk om weer eens een foto van je te zien met je zus.
  Wederom sterkte! Liefs van Elly

 2. Gertrude Says:

  Hoi Pascale,

  Nog steeds geen longen???? Je geduld wordt wel op de proef gesteld hoor! Het wordt hoog tijd dat je lekker van je familie, huis, tuin, winkelen e.d kan genieten met meer lucht en energie. Ik begin maandag 22 mei weer met werken, hoop je dan niet meer te zien hoor! En anders maken we er maar weer gewoon het beste van!

  Sterkte,

  groetjes Gertrude

 3. Elvira Says:

  Hey Pascale

  Ik bel je binnenkort nog even al hoop ik dat ik je neit meer kan bellen en dat je naar Utrecht gaat. Mine god wat duurt dat lang he echt niet normaal.
  Zet hem op he ben nu druk dus mail of bel je snel!

  Veel liefs elvira

  Denk alke dag aan je hoor

 4. Ingrid Voet Says:

  Hallo Pascale,
  Wil best helpen om dat kaartenrecord verder uit te breiden hoor! Ik zie je ouders binnenkort, dan vraag ik het adres wel. Wat een geduld moet jij opbrengen zeg! Ik blijf duimen vanuit Weesp, groetjes, Ingrid

 5. Raimond en Chantal Says:

  Hoi Pascale,

  Vandaag hebben we ons weer even bijgelezen. Ook in Best leven we uiteraard met je mee! We hopen dat je snel de oproep krijgt om naar Utrecht te komen. Volgens mij is het echt niet prettig om maar af te wachten tot dat HET telefoontje gaat komen en dat is dan ook nog maar erg zachtjes uitgedrukt.
  Die Crocs zien er trouwens leuk uit! Lekkere felle kleurtjes en daar wordt je meestal wel vrolijk van.
  Hou je taai!

  Groeten uit Best!
  Raimond en Chantal

 6. Laura Says:

  Hoi Pascale,
  Ik kijk zo nu en dan op je site en wil je heel veel sterkte wensen de komende tijd! Groetjes Laura (ook een cfer)

 7. Tamara Says:

  pff wachten wachten wachten, dat moet zeer vervelend zijn! Ik denk aan je en ik hoop dat ze echt snel komen nu!

  xxx Tamara

 8. JAAP Bal Says:

  Hallo Pascale

  Sterkte met het wachten. Als het helpt: ik zit in hetzelfde schuitje als jij(High Urgency, nr. 1 voor mijn bloedgroep). Alleen lig ik in Nijmegen. Maar het wachten duurt daar met zolang!

  Groetjes en volhouden, Jaap

 9. Carla Says:

  Hoi Pascalle en Jaap,

  Jullie ook heel veel sterkte met wachten. Ook ik sta op High Urgency en lig in Enschede, zo bezetten we alle provincies samen! Alleen ben ik wel benieuwd hoe jullie weten dat je nr. 1 in je bloedgroep staat en dus geen andere High Urgency kandidaten boven je hebben, want mijn arts zal en wil daar nooit uitspraken over doen.

  Houd nog even vol, we zijn heel sterk!

  Groetjes Carla Bevers

 10. Irma van Wijk Says:

  hoi Pascale,

  Heb net Truus nog even aan de lijn gehad, die vertelde dat je het weekend naar huis mocht, dat zal wel een aangename afwisseling zijn op het wachten van dat ene telefoontje. Ik hoop dan ook van ganseharte met al die mensen die mij voor zijn geweest met mailtjes dat er snel een belltje komt met de mededeling dat je naar Utrecht mag afreizen.
  Wat leuk die Crocs heb er nog nooit van gehoord of gezien, dat komt waarschijnlijk omdat ik wel in een heel klein dorp woon! HI, HI. heb wel meteen even naar de site gekeken vind ze echt leuk. Pascale ik wens je veel sterkte ook voor Peter en de Fam. tot mails en verder nog een fijn weekend samen met Peter.

  Groetjes; Irma en natuurlijk ook van Tom.

Leave a Reply