Jarig

Vandaag zijn manon en ik Jarig. Dat is erg gezellig om samen jarig te zijn. We zijn 34 geworden en dit jaar vieren we het op bij Manon op zondag.
Ik vier het klein op vrijdagavond. Ik heb niet veel mensen uitgenodigd omdat ik het kleins wil vieren dit jaar. Het is zo een drukke tijd geweest met de bruiloft dat ik het dit jaar wat rustiger hou. Ik ga wel een appeltaart bakken voor vrijdagavond en een voor op zondag bij Manon.
Vandaag was het een leuke dag. Het was mooi weer en dat bleef het ook de hele dag. Vanmorgen om 11 uur kwamen mijn ouders en Manon gezellig. We hebben eerst koffie gedronken met een stukje zelfgebakken cake en slagroom. Ondertussen hebben we de film gezien van mijn trouwerij en heb ik alle foto’s laten zien. Het was leuk om zo nog eens terug te kijken op de bruiloft.
We hebben ook nog even middag gegeten en rond een uur of twee gingen Manon en papa en mama weer richting huis om alle files voor te zijn.
De rest van de middag heb ik heel veel telefoontjes gehad van iedereen die me wilde feliciteren met mijn verjaardag en had ik het dus best druk.
Ik ben ook nog even een filmcasettebandje naar Barabara wezen brengen die de filmpjes voor ons op DVD of CD brand en er ook nog een mooie bewerkte versie van maakt.
Toen ik weer thuis kwam ben ik gaan koken en heb ik een heerlijke witlof schotel gemaakt van het recept van Hennie uit mijn receptenboek. De schotel is goed gelukt en smaakte ook erg goed.
Na het avondeten ben ik naar gitarles gegaan samen met Els en hebben we weer een nieuw liedje gehad. Ik ga de komende week maar weer goed oefenen. Gitaarles is erg luek maar best moeilijk, ik ben niet zo goed in noten lezen vandaar. Nu moet ik opnieuw de noten in de vijfde positie leren en dat is nu nog voor mij aba cadabra.
Na gitaarles kwam ik thuis en heb ik eerst met Peter wat fris en thee gedronken met een stukje zelfgemaakte cake erbij. Peter is nu vanmiddag heel erg verkouden geworden en ik hoop niet dat ik dat ook wordt. Het heerst op zijn werk en er waren meerdere collega’s verkouden of ziek geweest.
Nu ben ik aan het sprayen en ben bijna klaar. Dan ga ik zo lekker slapen want ik ben een beetje moe. Met mijn longen gaat het weer wat beter en ben ik minder moe en benauwd. Ik heb het idee dat dit komt door dat de zon weer schijnt en het iets minder vochtig is buiten.
Morgen schrijf ik weer en ik ga zo lekker slapen.

One Response to “Jarig”

  1. Bob Says:

    Hoi Pascale,

    Gefeliciteerd! Leuk dat je trouwerij en je verjaardag zo leuk zijn geweest. Succes met gitaar spelen, doe je ongetwijfeld veel beter dan ik. Ik weet namelijk nauwelijks wat een noot is, laat staan dat ik ze kan lezen…

    Goed weekend alvast, Bob.

Leave a Reply