Schone Jurk, scrapbook

Gisteren was het woendag en heb ik even lekker uitgeslapen tot 10 uur. Daarna ben ik opgestaan en heb de vuilnisbakken buiten gezet. Die worden altijd op woensdag geleegd. Dit keer zat de bak weer supervol en ik bedenk mezelf wat produceert een mens een hoop afval.
In de morgen heb ik drie wassen gedaan en alle overige strijk gedaan en daar zaten veel overhemden tussen. Inmiddels zijn die drie wassen ook al schoon en droog en ligt er weer nieuwe strijk die ik morgen maar eens ga doen. Dan ben ik weer helemaal bij met was en strijk.
In de middag ben ik naar de stomerij gereden waar ik vorige week mijn trouwjurk heb laten stomen. Ik heb hem afgehalld en hij is erg mooi schoon geworden en ziet er weer als nieuw uit. Ik ben er best tevreden over. De jurk hangt nu in de hoes op zolder.
Verder ben ik nog naar het winkelcentrum gereden en heb daar bij de hobby winkel pipoos een aantal enveloppen en kaarten gekocht voor de bedank kaartjes. Ik had aleen de verkeerde kleur gekocht. Ik heb nu witte en het hadden ietwat creme kleurige moeten zijn. Maar goed dan krijgen sommige mensen een witte versie en andere een creme versie van bedank kaartje. Ik zal er ongeveer 70 of iets meer nodig hebben.
In de winkel hadden ze er maar 39 dus de andere kaartjes die ik nog moet kopen zijn dan wel de goede kleur.
OOk heb ik een mooi scrap book fotoalbum gekocht van bruin leer waarin ik een losbladig systeem heb waar de foto’s in kunnen die we zelf van onze trouwdag hebben gemaakt. Het album is mooi Chocolade bruin leer en is gevuld met 30 bladen.
In eerste instantie wilden we een soort album zoals het soort foto album wat de fotografe voor ons maakt, maar die was erg duur als je die los bestelde. Dat hebben we dus maar niet gedaan.
Na de hobbywinkel ben ik naar de H&M gegaan en heb daar twee broeken gekocht. Een stoere bruine ribbroek met zakken aan de zijkant die heel goed over mijn te dikke buik paste. Ik heb ook nog een soort grijze stoere broek gekocht en ook goed zat.
Ook heb ik een soort band gekocht voor om mijn buik. Het is een soort buikband van stof dat zwangere vrouwen ook wel dragen. Het zit heerlijk en dan zie je bij mij geen bolte stukje buik meer als ik een ietwat korter T shirt aan heb. Nooit gedacht dat ik af en toe slaag bij de positiemode.
Daarna had ik wel weer genoeg geld uitgegeven en ben ik naar huis gegaan.
In de avond had ik lekker gekookt en aten we aardappels en spruitjes en een stukje kip.
Daarna was er voetbal en het was een erg saaie wedstrijd. We zijn niet laat gaan slapen daarna.
Dit was het weer.

Leave a Reply