Boodschappen.

Soms moet ik even denken over de titel, maar ik weet even niets bijzonders. Ik heb vandaag inderdaad boodschappen gedaan.
Laat ik bij vanmoren beginnen. Ik was gisteravond lekker in slaap gevallen en Peter had het vollybal toernooi. Ze zijn kampioen geworden en vandaar dat hij pas om 1 uur thus was en ik toen al een tijdje slaap gehad had. Tot de volgende morgen ebben we lekker geslapen. Peter vond de trap ook erg mooi en best gewaagd en bijzonder. We moeten er gewoon allebei nog even aan wennen.
Peter ging vanmorgen douchen en ik had zin in thee en ben naar beneden gegaan en heb thee voor ons gemaakt. Ik had er een kiwi bij en Peter ontbijtkoek.
Ook had ik even zijn brood gemaakt voor tussen de middag. Wat onwijs burgelijk he, maar ja ik heb dat verzorgende nou een maal in me. Toen Peter weg was heb ik ontbeten. daarna ben ik gaan sprayen e douchen en heb ik nog de vrieser open gezet om alles te ontdooien en koelkast natuurlijk uit gezet. (dit had ik al voor het sprayen en douchen gedaan.) Daarna ben ik de was gaan doen en toen ik na een tijd weer beneden kwam was mijn vriezer al een heel eind ontdooid en alle overtollig ijs van de vries elementen af. Toen ik de vriezerladen er weer in deed waren mijn rakketten nog niet eens gesmolten. Dat ging dus echt best snel.
Daarna heb ik even wat dingetjes geregeld rondom het trouwen en daarna was ik effe moe. Ik heb even op de bank gelegen en kon net niet in slaap komen. Mar wel even uitgerust. Ik heb nu de hele dag netjes mijn zuurstof in en ik merk dat ik me daardoor veel fitter voel, natuurlijk nog wel moe, maar ook best goed. Vanmiddag had ik boodschappen gedaan. Ik had gewoon eten voor vanavond en morgenavond gehaald en nog wat lekkere dingetjes voor in huis. Mijn boodscappen tas was wer superzwaar en veel te vol. Heb ik altijd. En dan nog de eieren vergeten. Ik kon mijn tas net vanaf mijn winkelwagen met veel krqcht mijn achterbak i sleuren. Daarna de klep dicht e karretje terug. Toen be ik nog even wat boekjes gaan kopen voor in het pret opstuurpakket naar Martijn. Gewoon wat leesvoer en snoepjes. De overbuurman heb ik gevraagd of die mijn boodschappen tas uit de auto wilde tillen en binnen wilde zetten. Dat had ik weer mooi geregeld. Ik had eerst wel even bij de buren aangebeld, maar die waren niet thuis.
Ik dacht eerst aan een grote enveloope, maar toen vond ik een plattere veel betere doos om het in op te sturen. Ik doe dat vrijdag denk ik.
Vandaag zou ik eigenlijk de ondertrouw datum regelen, maar Petr zijn handtekening miste op en van de papieren en doe ik dat op vrijdag inleveren en en datum afspreken. Rond vier uur in de middag heb ik zelfgmaakte heerlijke tomatensoep alla Manon gemaakt. Lekker recept van Manon. Morgen eten we die en hoop dat ie net zo lekker is al die van Manon.
Daarna heb ik TV gekeken en gerelaxed. Peter was pas erg laat van kantoor en kwam om kwart voor 8 pas binnen omdat er nog weerrk te doen was en omdat de tram niet altijd rijd. We aten wel iets heel lekker. Biefstuk met champignons met gebakken aardappelen en stoofpeertjes en nog rauwkost erbij. Gewone aardbeien yoghurt toe. Ik zit vol en heb echt een beetje een buikje. Ook heb ik vandag mijn bikiniverzameling uitgezocht en het een en ander weggegooit wat al erg oud was en niet erg modern meer was. Ik heb er vier gehouden.
Na het avondeten hebben we koffie gedronken en TV gekeken, een of andere film en toen voetbal. Eerst wa het steeds 3-0 en daarna werdt het binnen 5 minuten 3-3 en nu zijn ze nog aan het voetballen en weet ik de uitslag niet. Maakt niet uit volgens mij.
Morgen gaan Papa en Mama weer op vakantie en ze gaan eerst met de caravan naar Duitsland en daarna naar oostenrijk en daarna weer richting Nederland. Het wordt overol heerlijk mooi weer en in het zuiden van europa zeer heet, dus ze kunnen wel wat airco gebruiken in hun auto onderweg. Het wordt morgen ook mooi weer.
Morgen komt manon en dan gaan we allemaal hele leuke dingen doen. Daar schrijf ik morgen wel over. Ik vind het reuze leuk allemaal en ik heb er zin in morgen.
Ik heb net weer mijn sprayen gedaan en straks kruip ik in bed. Ik moet goed slapen en uitgerust zijn voor morgen. Ik hoop dat manon ook lekker slaapt vannacht want dat lukte even niet zo goed.

Oja, nog even een mededeling. VRIJDAGAVOND OM 19.30 op NL1 komen er twee mensen met CF op TV die allebei pas een longtransplantatie hebben gehad. Ze doen mee in het programma JONG van de eo, waar ik ook 6 jaar geleden in mee heb gedaan. Het gaat om Esme en Azarja die ik wel vaker heb ontmoet binnen de CF kringen. Als je wilt weten wat mij nog allemaal ongeveer te wachten staat dan moet je zeker kijken.

Ik ga slapen en morgen schrijf ik weer.

Leave a Reply