Winkelen en hoofdpijn

Gisteren op woensdag had ik best een fitte dag. In de ochtend had ik al twee wassen gedaan en de vaatwasser uitgeruimd. Rond half een ben ik naar de apotheek gereden en heb de rest van de combivent om te sprayen opgehaald. Daarna ben ik naar het winkelcentrum gereden. Daar had ik weer eens geluk met parkeren en hoefde ik niet al te ver te lopen.
De meeste invalide parkeerplaatsen zijn vol en dan moet ik altijd goed zoeken naar andere plekjes, maar meestal heb ik wel geluk daarmee.
Eerst ben ik even gaan kijken in de lampenwinkel en heb niet echt iest gezien. Ik ga samen met Peter nog wel meer lampenwinkels kijken. We hebben pas twee winkels gehad en hier in de buurt zijn er nog wel meer. Bij een van die lampenwinkels hebben we wel al een mooie lamp gezien, maar we willen ook nog even verder kijken.
Na de lampen winkel ben ik even bij miss Etam geweest en heb er niks gekocht. Daarna ben ik bij de hobby winkel Pipoos geweest en heb daar nog een aantal kaarten en enveloppen gekocht die we gaan versturen als bedank kaartje van ons trouwen.
Via de Pipoos ben ik even langs C&A gegaan waar ik een bruine ribbroek zocht. Ik vond er twee en beide pastte ik niet. Ik heb een te dikke buik en zou met geen mogelijkheid de knoop en rits dicht krijgen. Daarna ben ik naar H&M gegaan en daar heb ik ook nog drie broeken gepast, waarvan een gewone ribbroek die ik niet dicht kreeg en twee ribpositiebroeken. Nou die zaten heerlijk en passte erg goed. Ik had een grijsgroeneribbroek en een bruine gepast en ze zaten alletwee even goed en ik heb dus de bruine gekozen. Ik vind zo een positiebroek met zo een band over mijn buik erg lekker zitten en ik koop dus voortaan zulke broeken en dat past beter en staat ook beter. Het enige nadeel is dat positiebroeken ietwat duurder zijn als geone broeken. Koop je al een gewone ribbroek voor 19 euro dan is zo een positieribbroek gelijk 34 euro.
Ik moet nu alleen de broek nog wat korter maken omdat bij mij de broekspijpen altijd te lang zijn. Of ik ben te kort dat kan ook.
Na al dat gewinkel ben ik weer naar huis gegaan en heb even uitgerust op de bank.
In de avond heb ik lekkere mi gemaakt, ik had alleen ietwat veel gehakt, maar heb de helft van de migehakt en groenten en kruiden uit de pan gehaald en ingevroren zodat ik volgende keer alleen vier minuten de mi erbij hoef te koken en klaar is de mi.
Ik had er ook pindasaus en kroepoek bij.
Na het avondeten was er echt niks op TV wat we wilden zien. We hebben wel even naar de grote actie gekeken voor de aardbeving in pakistan, maar zijn een spelletje gaan doen. We hebben monopoly spel gespeeld. Ja inderdaad een ouderwets spel met gulden briefjes en allerlei straten. Zoals de kalverstraat, korte poten, houtstraat en blaak en nog veel meer straten. Hier kan je dan ook huizen en hotels op bouwen. In eerste instantie was ik lekker rijk en kon ik gelijk veel straten kopen en huizen bouwen, maar Peter had ook geluk en werd steeds rijker en kocht steeds meer hotels waar ik dan steeds op kwam en flink moest betalen. Uiteindelijk heeft Peter gewonnen en was het eigenlijk heel gezellig om samen monopoly spel te doen.
Na het spel ben ik nog even wezen sprayen en toen zijn we gaan slapen.
Ik had alleen niet zo lekker geslapen ik had echt enorme hoofdpijn en had geen puf om uit bed te gaan om een ibuprofen in te nemen. Ik ben weer in slaap gevallen. De volgende morgen zat die hoofdpijn er nog steeds. Ik denk doordat ik met mijn nek verkeerd gelegen heb ofzo.
Nu ben ik al een tijdje op en is mijn hoofdpijn bijna weg, of zou de ibuprofen daar de oorzaak van zijn.
Vanmiddag ga ik mijn haar laten knippen, gewoon een klein stukje eraf en een coupe erin zodat ik het weer los kan dragen en niet steeds een klip in hoef of paardenstaart draag.
Ik ga zo douchen en lekker even de tuin in want het is mooi weer en het wordt een mooie dag, vanavond schrijf ik weer.

Leave a Reply