Zondag

Vanmorgen had ik al een heelstuk over gisteren geschreven. maar helaas deed mijn computer raar en was ik dus weer alle ingevoerde tekst kwijt voordat ik het kon publichen.
Maar ja hier dan opnieuw over zondag.
Zondagmorgen zouden Peter en ik eigenlijk gaan sporten, maar ja het bed lag te lekker en hebben we uitgeslapen. na het slapen hebben we een rustige morgen gehad met een lekker ontbijt, de krant en gewoon geen haast. Peter en ik hebben nog wat opgeruimd in huis en peter heeft de lamen binnen en buiten gewassen.
Ze blinken wer. We hebben in de tuin veel spinnen die webben voor de ramen maken waardoor de ramen erg snel vies worden. Ook heeft Peter nog even wat aan de keukenkastjes gedaan.
Ik heb ook nog de tweede vakantie foto album in orde gemaakt. Ik heb alle foto’s er ook netjes ingeplakt en het stond erg mooi. Toch kan je met een album de foto’s beter en veel rustiger bekijken als op de computer.
Rond half vier kwamen Hein en natasja langs. We hebben heerlijk bijgekletst over de aankoop van hun nieuwe huis en wat er nog allemaal aan moet gebeuren. Ik had nog een nieuwe tapas schalen set uitgeprobeert zonder tapas, maar met lekkere stokbrood met kruidenboter en een ciabatta met verschillende kaasjes.
Het smaakte ons lekker.
Rond half 6 gingen hein en natasja weer richting huis en wij gingen richting peter zijn ouders.
Daar zouden we namelijk lekker gaan avondeten. We kwamen daar iets voor zessen aan en Oma en Martijn waren er ook en Els had lekkere Roti gemaakt.
Martijn had op de laptop ook een hoop foto’s mee en velen ervan hebben we zitten kijken met zijn allen.
Het was een gezellige avond en rond half 10 waren we weer thuis. We hebben nog TV gekeken en nog in bad geweest en toen gaan slapen.
tot schrijfs.

Leave a Reply