Vitamine AD

Vandaag had ik een zeer rustige dag. Dat moest ook wel even na de drukke dag van gisteren. Ik was ook erg moe vandaag. Daarom heb ik ook niet erg veel gedaan. Ik ben zelfs niet wezen sporten, dat doe ik wel als ik in het ziekenhuis lig twee maal per dag. Het enige wat ik moest doen was avondeten halen en naar de apotheek. Als avondeten had ik biefstuk gehaald met gebakken aardappelen en een slade. Ik noem dit mannen eten omdat de meeste mannen dit ook lekker vinden.
bij de apotheek moest ik wat medicijnen afhalen en wilde ik weer even nieuwe vitamine Ad druppels nodig. Toen hoorde ik dat die niet meer in de handel zijn. Dat is erg jammer want deze druppels smaakte erg lekker. Ik moet dit medicijn natuurlijk ook van de dokter hebben en vandaar dat ik dan deze vitamine AD koop. Er zijn wel tabletjes en nu ga ik maar even navragen of die ook goed zijn of dat het perse druppels moeten zijn. Daarna was ik even gaan slapen want ik was al erg moe van het ritje naar de apotheek. Toen ik ruim een uur geslapen had belde Barbara gezellig aan. We hebben lekker bijgekletst en ik heb haar een foto laten zien van mijn jurk en de jurk zelf. Ik kreeg nog een heel mooi kado van Barbara en dat is een mooi boek over hoe je heel moii bloemen en planten kan schilderen inaquarel stijl. Hier staat heel handig in hoe je dat ook stap voor stap moet opbouwen. nou deze tips had ik nu net nodig omdat ik soms de volgorde van stappen door elkaar gooi. Dus Barbara heel erg bedankt en ik zal er veel schilder plezier van hebben.
in de avond heb ik lekker gekookt en hebben we TV gekeken. PSV moet tegen Milaan voetballen en het stond in de rust 1-0 voor milaan. maar ik weet de einduitslag niet en volgens mij zijn ze nog aan het voetballen.
Ik ga zo de nieuwe National Geographic lezen want dat gaat over gif spinnen en die vind ik heel eng, maar ook wel leuk om over te lezen. Als ik ze maar nooit in mijn bed vind.
Manon die nu in limburg zit belde me nog dat ze ook bij het boscafe het Hijgende hert is geweest. Het beruchte bankje hebben ze neit gezien. maar ze zijn er in de buurt geweest en dat is heel leuk. manon en Ramon vermaken zich verder prima in limburg en ze zitten in een leuk hotelletje in Valkenburg. Morgen komt ze weer thuis en dan hoor ik alle verhalen wel.
Vandaag had ik ook nog geen bericht van bureau opname dus waarschijnlijk hoef ik pas donderdag of vrijdag het ziekenhuis in.
Kan ik nog even genieten van het thuis zijn.
Morgen ben ik dus nog gewoon thuis en dan schrijf ik weer.

One Response to “Vitamine AD”

  1. Hein Says:

    Hoi Pascale en Peter,

    Wat balen zeg dat je weer in het ziekenhuis moet. Hopelijk kan je er snel weer uit en knap je weer op. Ik kom in ieder geval op bezoek natuurlijk. Nou, veel sterkte dan!

    Groeten,
    Hein

Leave a Reply