Prijsvergelijkingen.

Ondanks dat ik me vanmorgen niet zo lekker voelde, begon ik me in de loop van de middag wel weer beter te voelen en ik denk dat het door de ibuprofen komt en alle andere medicijnen.
Ook een extra portie zuurstof hielp me wel aardig.
Ik heb in de ochtend lekker rustig aangedaan met eten, sprayen en douchen.
Om twee uur in de middag kwam Peter thuis en hebben we middag gegeten. Daarna zijn we op pad geweest voor trouwfoto lacaties en bakkers voor bruidstaarten. We zijn nu bij drie bakkers geweest e er zitten enorme prijsverschillen tussen de ene en de andere bruidstaarten.
We hebben nu wel de bakker gevonden waar we onze bruidstaart kopen. Het was zelfs zo dat we hierbij ook uit diverse soorten vulling kunnen kiezen. Welke vulling het wordt weet ik zelf nog niet maar het zal vast lekker smaken.
Daarna zijn we lekker naar huis gegaan en hebben nog even in de tuin gezeten. Daarna is Peter achter de computer nog even bezig geweest met de tekst van het trouwkaartje.
Inmiddels was het rond etenstijd en heb ik even snel gekookt. Binnen 15 minuten had ik gebakken aardappels, een kip gordon bleu en roerbakgroenten gemaakt. Dit hebben wel lekker in de tuin opgegeten.
Daarna reden we rond kwart over zeven naar Peter zijn ouders en hebben daar gezellig bijgekletst en de tekst ideen voor het trouwkaartje voorgelegd en inderdaad waren we nog wat belangrijke dingen vergeten erin te zetten.
We zijn rond kwart over negen weer naar huis gegaan want om half tien zouden Mark en Marie-Jose nog even langskomen om foto’s te laten zien.
We hebben dus nog gezellig in de tuin de foto’s gekeken en bijgekletst over hun nieuwe huis.
We zaten heerlijk in de tuin, maar het begon ineen met regenen en toen zijn we naar binnen gegeaan en is onze keuken even goed bekeken, ik had alleen niet schoongemaakt omdat ik na het eten niet had afgewassen. Dit doe ik normaal altijd wel, maar omdat we na het avond en haast hadden, heb ik alles zo in de vaatwasser gezet en het gasfornuis maak ik morgen wel schoon.
Heerlijk zo een vaatwasser, ik moet hem straks alleen nog wel effe aanzetten want hij was al weer vol.
Manon als je dit leest, dan weet je waarom ik nog niet terug gebeld heb en ik bel je morgen ochtend wel gezellig. Druk druk druk.
Ik ga zo slapen en morgen wordt ook een leuke dag want dan gaan we naar de drukker voor het trouwkaartje, spannend!
Tot schrijfs.

Leave a Reply