Weer thuis.

Zoals de titel al zegt, ik ben weer thuis uit het ziekenhuis.
Ik heb er drie weken in gelegen en ben weer flink opgeknapt. Peter en ik hadden gedacht dat ik wel langer in het ziekenhuis zou moeten liggen, maar ik had wat problemen met mijn lever en nieren waardoor ik moest stoppen met de antibiotica per infuus. Inmiddels was ik ook al afgebouwd met de prednison en was het beter om naar huis te gaan wat ik ook graag wilde.
Ik wil ook iedereen bedanken voor de vele kaarten en telefoontjes en op bezoek komen. Ik heb erg veel steun aan gehad, dat maakt zo een opname een stuk dragelijker.
Vandaag heb ik een rustige dag en ga ik de spullen opruimen die ik vanuit het ziekenhuis mee terug heb genomen. Ook komt de apotheek langs met alle medicijnen.
Gisteren Heeft Peter me opgehaald uit het ziekenhuis en zijn we gelijk mijn nieuwe invalide parkeerkaart op gaan halen. Ik heb nu zo een blauwe europese kaart.
Aan het eind van de middag hebben Peter en ik boodschappen gedaan en heb ik lekkere thaise nasi gemaakt. Dit is een van onze lekkerste gerechten die snel klaar zijn en lekker smaken.
We hebben ook nog gelijk voor de andere dagen eten in huis gehaald.
Ik ga zo nog even ontbijten en vanavond of morgen schrijf ik weer.
doei.

One Response to “Weer thuis.”

 1. Astrid van Heeringen Says:

  Hallo Pascale, fijn dat je toch wel redelijk opgeknapt bent in het ziekenhuis.
  Is het segregatiebeleid al van kracht in het Haga?? Als het zo is wat zijn dan de beperkingen??

  Nu hopen dat je weer even zonder ziekenhuis opname kan.

  Groetjes,
  Astrid van Heeringen

Leave a Reply