Ondertrouw datum

Vandaag had ik een lekkere fitte dag. Ik was vanmorgen vroeg op en had al gelijk de badmat in de was gedaan. Hij kwam er weer mooi schoon uit. Daarna nog even een bonte en witte was gedraaid, gedroogd en opgevouwen. Er is wel wat strijk bij maar dat hoeft niet vandaag.
Rond half twaalf ben ik al boodschappen gaan doen om dat ik in de supermarkt even wat papieren moest kopieren. daarna gelijk weer avondeten gehaald en melk en ham enzo.
Ik ben alleen koekejes vergeten, maar we hadden nog wel wat dus eten we die eerst maar even op. Na de boodschappen ben ik naar het stadsdeelkantoor gereden om daar alle papieren in te leveren voor het in ondertrouw gaan en een datum daar afgesproken. We gaan 22 juni om 10 uur in de morgen in ondertrouw. Vroeg op dus. Geeft niet hoor dan kan Peter daarna nog even werken of we maken er een leuke dag van.
Het is heerlijk dat dit ook weer geregeld is. Steeds een stukje trouwdingen geregeld erbij. We moeten nog veel dingen doen, maar we hebben overal afspraken voor staan en tot nu toe verloopt alles best soepel. Helemaal geen trouwstress, maar trouwplezier.
Toen ik daarna naar huis ging was ik wel even moe. Ik had die morgen een mail naar min longarts gestuurd over mijn bloedsuikers van deze week en nu waren ze goed en moet ik hetzelfde blijven spuiten. Ik had ook geschreven aan mijn longarts dat ik de laatste weken het gevoel had alsof ikmijn dexamethason (prednison middel) te sterk werkte alsof ik het beter opnam via mijn darmen waardoor het met mijn longen erg goed gaat, maar die bloedsuikers te hoog werden. Ook had ik weer de bijwerkingen ervan dat ik erg druk ben en meer vocht vast hou in wangen en voorral in buik. ( Ik lijkt ’s avonds net 6 maanden zwanger). Ook krijg ik dan weer donshaar op mijn gezicht aan de zijkant bij mijn oren en wangen en een beetje op mijn bovenlip. Dan doet Manon me even harsen. Maar ik mag nu van mijn longarts de helft van de Dexamethason dosis gaan innemen en dan kijken of die longen dan nog zo goed blijven. Ik ben er wel blij mee, want dan heb ik minder last van alle bijwerkingen.
In de middag heb ik een schilderij geschilderd. Ik had daar gewoon zin in. Ik heb een aantal national geografhic tijdschriften doorgebladerd en een gekeken wat ik zou gaan schilderen, maar niet te ingewikkeld. Nou ik heb een fossiel geschilderd. Gewoon een aantal terrakleurige botten in de vorm van een krokodilsoort die plat ligt en er gevaarlijk uit ziet. Het is fijn om gewoon een schilderij in een keer af te maken en niet dat ik er weken aan bezig ben. Ik heb dus een leuke dag gehad. ’s avonds had ik bloemkool gemaakt met krieltjes en een kip gorden bleu.
Was erg lekker.
Peter had vanavond wat met de korfbal en hij is nu net terug dus ga ik lekker naar hem toe en schrijf ik morgen weer.
Tot schrijfs.

Leave a Reply