lampen

Het is een heerlijke rustige vrijdagmorgen en ik heb lekker even uitgeslapen.
Gisteren heb ik in de morgen niet heel veel gedaan. Gewoon wat klein huishoudelijke taken. In de middag ben ik naar de Aldi gegaan en heb daar Fotoprint papier uit de aanbieding gekocht. Twee pakken voor mezelf en twee voor Manon. Daarbij had ik alvast wat boodschappen meegenomen van de Aldi. En paar kleine dingetjes hadden ze niet dus die heb ik later nog bij AH gekocht. Met flink wat boodschappen reed ik dus naar huis en heb alles uit de auto geladen. Ik heb voor de zware boodschappentassen zo een bodschappentas op wielen waar je ook zo een volle enorm grote AH boodschappentas op kan vervoeren vanaf de auto naar mijn keuken. Dat gaat prima en werkt als een soort steekwagentje op wielen. Na alles te hebben uitgepakt en in de koelkast, diepvriezer en alle keukenkastjes te hebben gelegd, was ik best moe.
Ik heb verder de middag in mijn spannende boek gelezen en gecomputerd. Ik heb naar mijn ouders hun computer een aantal e mails gestuurd met foto’s erbij. Om half 6 belde Peter dat hij om tien voor 6 bij het Statoin zou aankomen. Ik ben toen daar nartoe gereden en heb samen met Peter het winkelcentrum daar bezocht. Ons doel was de lampenwinkel. We willen graag een mooie lamp voor boven de eetkamertafel uitkiezen. Maar ja we wisten nog niet precies wat we zochten. De Lampenwinkel had alles met 50% korting en dat scheelt toch wel een boel. We hebben drie leuke lampen gezien voor boven de eetkamertafel en we konden niet kiezen. De leukste had niet de goede kleur en ze hadden hem niet meer in de juiste kleur. Wij balen. We Hebben in de woonkamer al twee mooie staande lampen in aluminium mat kleur en dan past daar geen brons of goud kleur bij. Ook zochten we nog een lamp voor in de slaapkamer en een plofniere voor in de woonkamer.
Daar zijn we wel voor geslaagd. We gingen dus richting huis met twee lampen, maar nog geen eetkamertafel lamp. We willen eerst nog even verder kijken. Er is ook zo veel te koop op lampengebied.
Na de Lampenwinkel liepen we nog even een kledingwinkel in en hebben daar nog twe afgeprijsde overhemden voor Peter gekocht. Een lichtblauwe en een met blauwe strepen. Gewoon mooie die slank vallen, soort Slim fit wat nu weer modern is.
Daarna zijn we uit eten geweest bij Carp e diem een restaurantje. We hadden wrap schotel. Dat zijn twee totilla wraps met daarin pittig gehakt en daarover kaas uit de oven. Daarbij was patat en salade. het smaakte goed. Als toetje hadden we koffie.
Daarna zijn we richting huis gegaan en heeft Peter de slaapkamerlamp proberen op te hangen. Helaas kwam hij nog een stukje stroomdraad te kort en lukte het niet helemaal. Vandaag dan haalt hij een nieuw stukje stroomdraad en dan lukt het vast wel. Gisteravond zijn we daarna nog wat TV gaan kijken en toen lekker gaan slapen.
Vanmorgen heb ik lekker uitgeslapen en niet veel gedaan. Heerlijk een ker uitslapen. Ik ga zo mijn was maar eens doen en het een en ander aan administratie.
Tot schrijfs.

Leave a Reply