Heerlijk weer thuis!

Gisteren was het vrijdag en mocht ik naar huis. Eerst had ik nog even een longfunctie geblazen van een FEV 1 van 31% en daar ben ik wel blij mee. Ook is die vreselijke benauwdheid weg en dat voelt ook lekker. Ik was alleen wel 6 kilo aangekomen aan overtollig vocht van de prednison en infuusvloeistoffen, maar hopelijk trekt dit ook langzaam wat meer weg.
Gistermiddag hebben we eerst bij aankomst een gebakje (puddingbroodje) gegeten met senseo koffie. Heerlijk op mijn eigen bank gezeten en genoten van weer thuis zijn met Peter.
Daarna zijn we naar de apotheek geweest en hebben boodschapen gedaan.
Ik merk altijd als ik net uit het ziekenhuis kom dat ik nog hele zwakke beenspieren heb. Doen me longen het weer, weigeren mijn beenspieren. Dat komt omdat ik in het ziekenhuis veel minder afstanden loop en traploop als thuis. Twee maal daags sporten op de loopband bij de fysiotherapie in het ziekenhuis is lang niet genoeg voor mijn beenspieren om die te behouden. Ik ben de komende twee weken dus weer flink aan de wandel en dan wordt de boel vanzelf weer sterker.
Ook traplopen gaat nog erg moeizaam, maar dat gaat volgende week ook vast beter.
Gisteren was al een leuke dag. In de avond hebben Peter en ik samen gekookt. Een nieuw Knorr gerecht dat Bef chumni heet en daar is een reclame van met Joling en Gordon in argentinie. Maar goed het gerecht smaakte erg lekker en we hebben zitten smullen. Vind je het gek na drie weken ziekenhuis warm eten. Als toetje hadden we een bakje teramisu en toen zat ik vol.
In de avond hebben we Baantjer op TV zitten kijken en nog wat ander tv en daarna ben ik gaan slapen ik was erg moe.
Vandaag heb ik een rustige dag. Peter en ik hebben lekker uitgeslapen en uitgebreid ontbeten. Verder hebben we samen de was gedaan en nu is Peter een korfbalwedstrijd fluiten en ik ga zo in bad. Ik ben vandaag lekker lui in trainingspak en doe vandaag nog even rustig aan.
Later schrijf ik meer.

Leave a Reply