Heel (ver) weg

Vandaag was een hele leuke volle dag.
Vanmorgen om 7 uur stond ik al naast mijn bed. Ik ben even gaan sprayen. Daarna heb ik samen met Peter thee gedronken en een plakje ontbijtkoek gegeten en Peter ging naar zijn werk. Dit doen we nu elke morgen en is best leuk.
Ik ben alvast wat spullen in gaan pakken en gaan douchen en even strijken wat ik vandaag aan zou trekken. Rond kwart voor negen reed ik met mijn auto naar Hennie en Evert jan. Met mee twee zuurstoftankjes, brood clean prep, pillen spuiten bloedsuikermeter, flesje water, 4 schone onderbroeken, damesverband en een rok. Ook nog vier nutridrinkjes en mijn portomonee, en zonnebril.
Bepakt en alles mee begon mijn dag.
Hennie en ik zouden vandaag op stap gaan naar het plaatsje Heelweg dat ligt voorbij Doetichem, ergens in de weilanden in Nederland.
De honden Norrit en Tiddo gingen ook mee. Norrit is een mooie reu zwarte labrador en de andere is een blonde golden retriever. Ze zijn erg lieve honden.
In Heelweg woont een Homeopaat die ook accapunctuur doet en Norrit van haar blaasprobleem af kan helpen. Alleen mag Norrit straks een maand niet zwemmen en dat zou ze wel jammer vinden. Het water is dan te koud voor haar blaas.
We hebben we wel 1.5 uur binnen gezeten en ook heeft hij mij enkele goede tips gegeven. Ik moet minder hoog gaan ademhalen. Dus meer ademhalen vanuit buik en onderste gedeelten van mijn longen. Ik moet dit iedere avond effe oefenen. Ook had hij voor mij nog wat homeopatische middelen op papier opgeschreven die mij dan goed zouden doen.
Het was een gezellig en bijzonder bezoek. Op de terugweg zijn we naar Houten gereden waar de zus van Hennie woont die Joke heet. Joke heeft een zoontje die Joost en nu 1.5 jaar oud is. Het is een heel lief kindje dat onder elke planten bak een pissebed wilde vangen. Er zaten er een paar, maar op die leeftijd is elke mier interresant. Heel gezellig hebben we daar thee gedronken in de tuin.
Rond iets voor vieren reden we weer richting Den haag en zijn we bij Hennie in de tuin gaan zonnen. Ik kon ook blijven mee eten en dat vond ik heerlijk want ik had geen zin om zelf te koken en het was erg gezellig bij Hennie en Evert Jan. We aten gebakken aardappels, met een slavink en spinazie en rode kool. Erg lekker.
Daarna nog even thee gedronken en toen was ik om 20.15 weer thuis.
Ik heb een beetje TV gekeken en nu net gesprayed en typ het verhaal van de dag in.
We kregen nog met de post een DVD tje van de dysney film The incredebels omdat we die nog ergens bij te goed kregen.
Peter heeft nu ledenvergadering van de korfbal en komt straks wel thuis.
Net belde mijn moeder dat ze in oostrenrijk zitten en dat ze het daar koud hebben. Het had er namelijk gesneeuwd en de Hoge Zalve was wit. Ze hebben de kachel aan in de caravan. Het was rustig op de camping en ze vermaakte zich er prima. Misschien gaan ze nog naar Italie, maar dat lag aan het weer. Ik ben nu een beetje moe en schrijf daarom niet zo heel uitgebreid, maar morgen schrijf ik wel weer meer. Ik had een geweldige dag en morgen ga ik een beetje uitrusten.
Tot schrijfs .

Leave a Reply