Schone tanden en geharst.

Vandaag was het een leuke dag want manon kwam gezellig. We zijn alletwee op vakantie geweest en we waren reuze benieuwd naar elkaars verhalen en foto’s. Vanmorgen was ik al vroeg op en heb thee gedronken met Peter. Hij had nog even de kliko buiten gezet en ik ben gaan sprayen en het vakantieverslag getypt. Daarna benik nog even een uurtje in bed gekropen. Om half 12 kwam manon en hebben we gezellig koffie gedronken en bijgekletst. We wilden haar vakantie DVD zien van de jeepsafari maar de DVD speler gaf geen beeld, wel geluid. Nu blijkt de scartkabel van TV naar DVD speler stuk te zijn en is er ergens een pootje afgebroken.
Toen hebben manon en ik haar dvd maar op onze computer afgespeeld en het was erg leuk om te zien. Stoere Manon heeft gereden en het zag er heel cool uit, nou ja cool het was volgens mij wel erg warm daar. Ook de foto’s waren erg leuk en hebben we er een paar uitgeprint.
Ik heb ook nog even onze vakantiefotot’s laten zien op de computer. Daarna hebben we middag gegeten en zijn we richting Rijswijk gereden. Dar hebben we Peter van het station afgehaald want Peter en ik moesten naar de mondhygieniste. Ik moest eerst en er kwam niet zo veel tandsteen van mijn gebit en de boel was vrij schoon. Ik vertelde wel dat ik vaak tandvleesontsteking heb bij een kies waarvan de vulling een stukje afgebroken is. Ze kon dat ook zien en daar komt inderdaad snel vuil tussen. het enige wat ik kan doen is goed poetsen en zelf het vuil ertussenuit flossen of tandenstoken. Met weer mooie witte tanden verlieten we de tandartsenpraktijk. We zijn toen even naar de AH geweest en het kruidvat voor wat kleine boodschappen. Eigenlijk wilde ik electrische tandenborsteltjes kopen uit de aanbieding, maar dat ben ik vergeten. Ik heb wel tapijtspray gehaald want er zit een klein vlekje op het tapijt op de trap en op de bank en hopelijk helpt zo een soort spray hiervoor.
Ook hebben we nog wat gaasjes en verband spulletjes gekocht om onze verband doos weer aan te vullen. Daarbij hebben we een tekenpincet gekocht omdat Peter afgelopen zondag een teek op zijn enkel had die zijn tante Bep er met een tekenpincet heeft uitgehaald. Dus nu hebben we zelf ook maar zo een pincet gekocht.
Toen we weer thuis waren heeft manon mijn gezicht geharst en ben ik even goed onthaard. Ik had echt veel snor en baard gekregen door de dexamethason. Gelukkig heel blond haar, maar toch niet echt vrouwelijk. Nu ben ik weer netjes in mijn gezicht en de pijn van het harsen viel me best mee. manon doet het erg goed.
Na het harsen zijn we gaan koken en aten we stoofperen met gebakken aardappelen en een stukje varkenshaasje. het smaakte heerlijk en toe had ik meloen. na het eten werd manon gebeld door Ramon of ze naar huis wilde komen en toen is ze al weer naar huis gegaan. Maar we hebben een leuke dag gehad. Peter is net naar de sportschool geweest en komt net thuis. Ik ga even koffie met hem drinken en morgen schrijf ik weer.

One Response to “Schone tanden en geharst.”

 1. Laura Witbraad Says:

  Beste Pascale,

  Allereerst mijn complimenten voor je weblog!
  Ik ben redacteur van het televisieprogramma De Weddingplanner. Ik weet niet of je het programma kent, maar in dit programma helpt presentator Marc Dik aanstaande bruidsparen met de voorbereidingen van hun huwelijk. Via Arian, kregen wij te horen dat jij trouwplannen hebt.

  Nu weet ik helemaal niet of je geinteresseerd zou zijn in ons programma, maar neem eens vrijblijvend contact met me op.
  Dat kan op mailadres laura@skyhightv.nl of op telefoonnummer 035-6263000.

  Ik hoop van je te horen!

  Met vriendelijke groet,

  Laura Witbraad
  Redacteur De Weddingplanner

Leave a Reply