Klusdag

Vandaag was het een klusdag. Peter moest al vroeg eruit omdat hij had afgesproken al om 8 uur in de morgen nog meer Laminaat te gaan leggen bij Hein in zijn nieuwe flat. Ze zijn een flink eind gekomen. Morgen gaan ze verder en dan wordt de kleine en grote slaapkamer als laatste gelamineerd. De vloer is erg mooi en ligt er ook erg mooi in. Peter, Mark en Hein zijn nu een kei in laminaten geworden. Peter moest ook korfballen rond 2 uur in de middag en ze hebben gewonnen. Ik heb vanmorgen samen met Peter om half 8 ontbeten. Daarna ben ik mijn bed weer in gegaan en heb tot 10 uur geslapen. Daarna heb ik lekker rustig aangekleed en gesprayed. Na dit alles ben ik de overige dingengaan strijken en nu is alle was weer klaar en gestreken. Ik heb alleen nog niet alles in de kasten gelegd en gehangen. Doe ik morgen wel dan heb ik daar wel de tijd voor.
Na de strijk ben ik een soort opzettafeltje gaan schilderen. Dat wilde ik al eerder doen, maar het kwam er niet van. Ik heb al eerder het tafeltje geschuurt en kon dus nu gelijk beginnen om het geheel in de grondverf te zetten. Dat heb ik dus ook gedaan en morgen dan ga ik het definitief schilderen in roomwit. Ik heb een verfrollertje en daarmee gaat het prima. Na het schilderen ben ik lekker een boekje gaan lezen op de bank. Ik lag even lekker, maar kon niet echt in slaap vallen. Rond vier uur belde Peter dat ie me even af kwam halen om naar Hein zijn nieuwe flat te gaan. Toen zag ik dat ze al een heel eind meer laminaat hadden gelegd. Morgen gaan ze verder en dan komt het allemaal wel af.
We zijn daar tot 6 uur gebleven en toen naar huis gereden. Thuis heb ik de oven aan gedaan en er en pizza in gedaan. Meestal vind ik de quatro stagioni van AH wel lekker. Daar doe ik nog wel extra kaas op. Tijdens het eten hebben we eigen huis/tuin gezien en daarna bestemming Nederland. Meestal kijken we dit op zaterdag rond etenstijd. Ook hebben we om 8 uur naar de nieuwe Idols gekeken en vreselijk gelachen.
Na idols hebben we een DVD van een concert van Guus Meeuwis geluisterd en half gekeken en lekker even gerelaxed op de bank.
Ik be toen gaan sprayen en dit nu aan het typen. Mijn toetsenbord is vies en ik moet die nodig even reinigen. Er zit plakkerige tobi aan mijn toetsen zodat ze blijven hangen en er plakkerig worden. Sopje doet wonderen.
Sinds een paar dagen loop ik weer wat meer te hoesten. Ook ben ik meer moe en vraag me af of ik weer een longinfectie aan het ontwikkelen ben. Ik ben met kleine dingen doen best benauwd en moet ook meer uithijgen als ik een stukje loop. Al met al gaat het dus niet heel slecht, maar ik maak me toch wel een beetje ongerust. Vorige week ging het namelijk nog zo lekker en nu ineens wat minder. Ik heb namelijk echt geen zin om ziek te worden omdat we een weekje vakantie hebben geboekt in Nederland. Dit is al over 2 weken en dan moet ik wel fit zijn. Ik ga daarom maar even vragen of ik misschien aan de ciproxinkuur kan, hopelijk helpt dat en dan heb ik een betere vakantie. Eigenlijk baal ik hier wel van, dat iedere keer weer ziek zijn. Ik heb net voor mijn trouwdag twee weken een kuur gehad en nu gan mijn longen alweer ontsteken, dat is dus al best weer snel. Mijn spray is op en ik ga lekker slapen.
Morgen schrijf ik weer.

3 Responses to “Klusdag”

 1. Hein Says:

  Hoi Pascale,

  Nou die man van jou is echt een kei in laminaten hoor! Hij heeft heel hard gewerkt en het is vandaag net afgekomen. We vinden het ontzettend mooi geworden, petje af.

  Vervelend dat het met jou iets minder gaat..hopelijk snel weer wat beter.
  Heel erg bedankt!

  Groetjes,
  Hein/Natasja

 2. manon Says:

  Hoi Pascal,
  Ik vindt t echt heel lief dat je zo een theepotje voor mij heb meegenomen. xxxxxxkusxxxxxxx
  Ik vergeet steeds te vragen of t al beter met t hoesten gaat.
  net aan de telefoon hoorde ik je niet hoesten.
  fijne avond met peet en tot bels he !
  je belverslaafde zus.

 3. Judith Says:

  Hej, vervelend dat t alweer zo snel gaat ontsteken :S. Hopelijk zet het niet te snel door of kan je idd die ciproxin krijgen.
  xx, Judith

Leave a Reply