Bruidskapsel, moe en kindje.

Vandag had ik weer een rustigere dag. Gistren was nogal druk dus was ik vandaag wat meer moe. Moet ik maar niet te druk doen.
In de ochtend heb ik alleen een witte was in de machine gedaan en het een en ander gestreken.
Om half een was ik naar de buurvrouw om mijn bruidskapsel nogmaals te oefenen. Ditmaal had ik wat leuke haarspulletjes voor erin bij me en is het resultaat erg mooi geworden en is het precies zo als ik gehoopt had. Het stond me leuk en ik heb er een paar foto’s van genomen die ik nog even bij Els op de computer wil laten zetten. Daarna wilde ik eerst nog even wat boodschapjes doen, maar zag dat ik nog voldoende in huis had om een lekkere maaltijd te maken. We hadden nog best veel andijvie over en aardappels en dat werd dus rauwe andijvie stamppot met kaas erdoor. Daarbij jus en een lekkere karbonaat. Ik hoefde dus niet naar de supermarkt. Wel heb ik even eeen laatste trouwkaart gepost naar een juist adres zodat deze mensen ook gewoon uitgenodigd zijn.
Op de terugweg liep ik langs Barbara haar huis en belde aan. Niemand deed open dus ik dacht die zijn er even niet. Toen zag de buurvrouw Cynthia me en mocht ik even naar binnen om haar pasgeboren zoon te bewonderen. Hij sliep nog heel lief en werd net wakker. Hij leek al erg veel op zijn vader, en zag er nog erg klein uit.
Heel binnenkort gaan Peter en ik langs en dan koop ik eerst iets heel schattigs voor hem.
Dat vind ik altijd zo leuk als een baby geboren is, mini kleertjes er voor uitzoeken. Meestal slaag ik hiervoor bij H&M of C&A.
Dan zie ik al dat kleine spul hangen in de kledingrekken en dan denk ik heb ik daar ook ooit in maat 62 gepast? Wat groeit een mens toch veel in zijn leven. Dan te bedenken dat ik niet eens zo lang ben met mijn 1.60 m.
Daarna ben ik weer in de tuin gaan zitten en was gewoon moe.
Mijn moeder belde nog vanuit Oostenrijk dat het daar al drie dagen vreselijk hard regent en dat er allerlei rivieren zijn overstroomd. Ze hebben zelf op hun camping nergens last van en zitten lekker veilig in hun eigen caravan. Maar ze waren in de middag even naar Worgl om de skischoen op mama haar nieuwe skies te passen en toen viel er in die winkel de stroom uit door het hoge water. Die winkel lag aan de rivier die dus de stroomvoorzieneing had lamgelegd.
Toen zijn ze weer naar hun caravan gegaan en hopen dat het morgen wer droog wordt. Zondag komen ze weer naar huyis en dan kunnen ze in nederland weer lekker in de zon zitten. Tussen de Hollandse buien door.
Ik hoorde op het neiuws dat er in Portugal extra droogte was en veel bosbrand, nu valt er in Oostenrijk, Zwitserland en in Duitsland weer veel te veel regen. Hopelijk trekt dat overtollige water richting Portugal.
Vandaag heb ik ook nog een draaiboek gemaakt op de computer voor de huwelijks dag. Deze gaan we ook nog even naar onze ceremonie meesters mailen. Ik heb net weer gesprayed en ga zo slapen. Tot schrijfs.


Leave a Reply