Meer moe en rustdag.

Gisteren was het zondag en hadden we een rustdag. Niet omdat het zondag was, maar omdat ik meer moe was en mijn longen even wat meer last gaven. In de morgen hebben we gezellig samen ontbeten en daarna hebben we achter de computer een aantal foto’s gefoto shopt en uitgeprint. Ze zijn erg leuk geweorden. Ook heeft Peter het een en ander aan mijn weblog veranderd. We hebben ook nog lekker in de tuin gezeten en uitgerust. Bij ons was het in de morgen geen mooi weer en bewolkt terwijl het dat wel was in Almere en in Haarlem. Dat was zaterdag ook zo. Pas in de middag ging bij ons de zon schijnen. In de middag zijn Peter en ik even naar de hobbiewinkel gegaan en hebben we een aantal vellen gekleurd papier gehaald en en nog wat enveloppen en kaarten. Het was erg druk en we zijn snel wer naar huis gereden. Het lopen ging wat moeizamer met me en we hadden verder toch niks nodig.
Thuis aangekomen heeft Peter met de fotro’s en het papier iets heel moois gemaakt en dat was goed gelukt. Ook heb ik wat in de tuin gerommeld en heb best al wat druiven geoogst en aan de buren gegeven omdat we zelf te veel hebben.
De druiven zijn erg zoet en aleen sommige die nog niet donkerpaars zijn die zijn gelijk veel zuurder. De druiven zijn nog lang niet op en hebben we nog voor een weeshuis. Voor wijn is het wer te weinig, en ik zou echt niet weten hoe wijn maken gaat. Dat wordt dus niks.
In de avond heb ik Thaise nasi gemaakt en dat smaakte ook erg lekker. Ik had de kipfilet dit keer iets anders bereid zodat die malser bleef. Eerst de kipfilet gekookt en dan uit elkaar gehaald en toen gebakken met kruiden en ketjap. Daarna de nasigroenten erbij en nog meer kruiden en daarna de rijst erbij en dat is Thaise nasi van konimeks.
Ik heb nog geen recepten uitgeprobeerd uit mijn recepten boek die ik met de trouwerij heb gehad, maar aankomende wek ga ik wel het een en ander eruit maken. Na het avondeten kregen we een verf steiger in de tuin. De buren hadden die namelijk gehuurd en al hun kozijnen aan de buitenkant geverft. Dat is erg hard nodig met kozijnen aan de zon kant. Verf bladderd er al af en is erg dun geschilderd tijdens de bouw.
Peter gaat dinsdag en donderdag schilderen en ik ga hem helpen.
In de avond was ik erg moe en ben niet zo laat naar bed gegaan. Ik was gewoon even op. Ik heb wel lekker geslapen dus nu op mandagmorgen be ik aan t sprayen en ben niet meer zo moe.
We gaan straks eerst een bril brengen bij Tante Yvonne en daarna naar mijn ouders in Almere.
Nou mijn spray is op. Tot schrijfs en er staan ook al foto’s op de trouwpagina. Ik moet nog tekst typen, maar dat komt binnenkort wel. In iedergeval niet vandaag.

2 Responses to “Meer moe en rustdag.”

 1. manon Says:

  Hoi Pascale,
  Leuk die eerste foto’s op je weblog .
  Ik ben ook iets moeier en iets verkouden maar dat voel ik meer aan mijn holtes en keel.
  Ik heb om 9.00 mijn auto naar de garage gebracht voor een keuring en een beurt en wat kleine reparaties en ben om 10.00 weer thuis gekomen met de bus.
  Veel plezier vandaag en we bellen vanavond of morgen wel.
  xxx manon

 2. Yvonne Says:

  hoi Pascale

  Nog van harte gefeliciteerd! Wat zag je er mooi uit zeg.

  Heel veel geluk samen

  Yvonne

Leave a Reply