We gaan Trouwen!

Eerst maar even het goede nieuws vertellen.
Afgelopen zondag 3 april heeft Peter me op een hele mooie en romantische manier ten huwelijk gevraagd op een hele bijzondere plaats in Limburg. Het was een prachtige zonnige dag en een bijzondere mooie plaats.
Natuurlijk heb ik gelijk volmondig JA gezegd. Ik ben dolgelukkig en heb van Peter een hele mooie armband gekregen. iedere keer als ik mijn armband zie denk ik het is geen droom het is echt waar we gaan heerlijk samen trouwen.
We gaan na de zomer trouwen en de datum moeten we nog gaan uitzoeken. Eigenlijk breekt er een leuke en spannende tijd aan waarin Peter en ik met het hele gebeuren rond het trouwen bezig zullen zijn de komende 6 a 8 maanden.
Op deze bijzondere plek bij het bankje in Limburg hebben we ook foto’s gemaakt en een aantal komen er ook nog op de site te staan.
Terwijl ik dit schrijf ben ik erg blij en heb ik al een aantal trouwjurken lopen kijken op internet en in een trouwjurkenblad.

Ik zal beschrijven over de bijzondere plaats Peter heeft uitgekozen om me te vragen.
Afgelopen zomer waren we op vakantie in Drenthe en ik was ziek. Na onze vakantie moest ik gelijk weer op controle bij mijn longarts die me het Hijgend Hert noemde en een plekje in de herberg (leyenburg ziekenhuis) voor me ging opzoeken. De benaming hijgend hert vonden Peter en ik best wel grappig. Zo voelde ik me ook.
Na 5 weken ziekenhuis mocht ik weer naar huis en een weekend later is Peter samen met een aantal vrienden naar Limburg gegaan om daar een gezellig weekend te houden. Ik kon helaas nog niet mee omdat ik nog te zwak was en eerst nog moest aansterken. Peter heeft toen daar in Limburg een boscafe ontdekt dat Het hijgende hert heette en een soort grappig ski cafe was waar je ook heel leuk kon wandelen.
Hij heeft daar ook met die vrienden gewandeld en gedacht dit wil ik Pascale ook laten zien.
Het boscafe ligt op een heuvel op een van de hoogste plekken in nederland op 260 meter boven nap. Omdat ik altijd iets met bergen en hoogten heb is dit ook wel toepasselijk voor mij.

Afgelopen zondag nam Peter mij dus nietsvermoedend mee naar boscafe het Hijgend hert en hebben daar nog een kleine wandeling gemaakt totdat we bij een romantisch bankje kwamen met een mooi uitzicht op een mooi dal. Nadat we wat hadden gezeten en hebben gebabbeld heeft Peter me gevraagd of ik met hem wilde trouwen. Ik blij en zei natuurlijk gelijk JA .
Daarna zijn we nog terug gelopen naar het boscafe en was ik weer even flink hijgend hert omdat dit weer heuvelopwaarts was, maar Peter heeft mijn zuurstoftank gedragen en we de heuvel opgeduwd. Bij het boscafe hebben we nog lekker wat gedronken en daarna zijn we weer richting vaals gereden.
Foto’s volgen nog.

4 Responses to “We gaan Trouwen!”

 1. corinn de bock Says:

  Hoi Pascale,

  Gefeliciteerd!!!! Wat is ie toch romantisch he. Leuk bedacht om je daar ten huwelijk te vragen. Ik hoorde het nieuws van Manon en toen ben ik op je site gaan kijken want daar ga je natuurlijk over schrijven. Ik vind het leuk om te lezen wat je allemaal doet. We moeten maar snel eens afspreken. Dan kom ik met Manon naar jouw of zo. Ik ben afgelopen zondag met ramon en Tim bij Manon geweest. Het was heel gezellig. Tim had het zo naar zijn zin dat hij meteen maar is gaan kruipen.Dat had hj nog niet gedaan, dat was wel leuk.
  Jullie hebben wel fantastisch weer gehad in drenthe, heerlijk. Je krijgt dan echt de lente kriebels, als je dan ook nog ten huwelijk wordt gevraagd dan kan het toch echt niet meer stuk. Ik zal je eens een romantisch verhaal vertellen. Ik was ongeveer 5 maanden zwanger van Tim. Henk en ik waren net bij een shoarma tent geweest om te gaan eten (weer eens geen zin om te koken). Toen we in de auto zaten zei ik tegen Henk dat we de baby in de buik nog moesten erkennen bij de gemeente (dat houd in dat we dan samen naar het gemeentehuis moeten om te laten registreren dat Henk toch echt de vader is van Tim)
  Toen zei Henk (met wat knoflooklucht erbij). Is het niet makkelijker dat we gaan trouwen. Ik zei is dit een aanzoek. Nou zo zou je het kunnen opvatten zei Henk. Toen we het uiteindelijk nader gingen uitzoeken zagen we er toch vanaf tijdens de zwangerschap. Henk heeft me moeten beloven dat hij het nog eens zal vragen te zijde tijd en dan iets romantischer… Ik ben benieuwd vervolg moet nog komen.
  Nou dan kan Henk nog een hoop leren van jouw romantische verhaal. Ha Ha…
  Ik vind het echt heeeeeeel erg leuk voor jullie.
  Nou tot ziens en groeten van Corinn

 2. rogier en barbara Says:

  gefeliciteerd joh…eindelijk …het mocht eens tijd worden

  ROgier

 3. Adrie Says:

  Leuk!!! Van harte gefeliciteerd!
  Adrie

 4. corinn de bock Says:

  sorry het was limburg dom dom maar het komt uit een goed hart

Leave a Reply